5. huhtikuuta 2013

2 x uusi laukku


Ostin samana päivänä kaksi uutta laukkua. Sinänsä aika ihmeellistä, kun ottaa huomioon etten ole ostanut yhtään uutta laukkua todella pitkään aikaan, ja että olen nyt viimeisen vuoden kulkenut lähes täysin saman laukun kanssa. Laukun, jonka ostin käytettynä työkaveriltani viidellätoista eurolla. :D Rakastan laukkuja, mutta en ole vain pitkään aikaan tullut ostaneeksi uusia, kun se työkaverilta ostettu on ollut ihan täydellisen kokoinen, värinen ja mallinen.

No, nyt tuossa yhtenä päivänä kävelin töistä kotiin Aleksi 13:ta kautta, ja kas, "kaikki laukut -30%" - huusi kyltit. Olinkin mielessäni jo suunnitellut uuden koululaukun ostamista, vanha tarpeeksi iso laukku kun oli jo aika kulahtanut. Ja nyt uusien opintojen myötä halusin ostaa uuden koululaukun. :D Sellaisen, jossa mappi, kirjat ja penaali saavat majailla jo valmiiksi, ja kouluun lähtiessä voin aina vain napata tuon saman laukun mukaan. Niinpä alennuskylttien houkuttelemana ajattelin tehdä pyörähdyksen laukkuosaston kautta.

Kun näin tämän tumman oranssin laukun niin tiesin heti että siinähän se on. Ihanan pirtsakka väri, ja ihan täydellisen kokoinen. Ja hintaa laukulle jäi alen jälkeen enää 25 euroa, joten eipä paljon tarvinnut ostopäätöstä miettiä. :D


Hyllyjen välissä kierrellessä silmiin osui myös pienempi, vaaleanruskea laukku. Pikainen laskutoimitus osoitti, että tälle laukulle jäisi hintaa enää 19 €, ja tutkimisen jälkeen totesin että taskujakin on sopivasti, ja laukun koko on juuri sopiva. Täydellinen kesälaukku!
Törsäsin siis heti kerralla, ja ostin hyvin lyhyen mietinnän jälkeen kaksi laukkua. Vähän nauratti kotimatkalla kassin kanssa kävellessä, kun tosiaan olin ihan töistä tulossa, ja oikaisin vain Aleksi 13:ta läpi. :D Mutta hyvä oikaisu, kun tuollaiset alet sattui olemaan!

4 kommenttia:

 1. Kivat löydöt! Ihana koululaukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikös! Rakastan jo tuota oranssia ihan kympillä! :)

   Poista
 2. Aivan ihania laukkuja! Erityisesti tuo oranssi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuosta oranssissa tykkään iteki ihan hulluna! :)

   Poista