2. huhtikuuta 2013

Paluu arkeen


Se on tiistai ja paluu arkeen. Paluu arkeen sujui kyllä ihan mukavasti, töissä oli mukavaa ja päivä meni kyllä todella nopeasti.

Tänään tuntui jo todella keväiseltä kun aurinko paistoi aika lämpimästi, ja töihin sai kävellä aika sulia katuja pitkin. Siis _aika_, sillä kyllähän tuolla ulkona vielä hanskoja työmatkoilla tarvitsee ja kaduillakin saa olla varovainen kun välillä on todella liukkaita kohtia. Mutta lupaavalta alkaa näyttää!
Ja kun tulin kotiin iltakahdeksalta, oli vielä ihan valoisaa ja aurinko oli vasta laskemassa. Niin ihanaa!
Kuvien pikkutaulu on Laakean postikortti, jonka olen laittanut pieneen puiseen kehykseen. Seinällä oleva taulu on työkaverin ja ystävän, Riitta Pulkkisen grafiikkaa. Tykkään todella paljon! Ja nyt sain taulun arvoiselleen paikalle olohuoneeseen.

Iltapuhteina mulla olis tässä projektiokuvien ja kattokuvien piirtäminen huomiseksi kouluun... Tällä kertaa kotiläksyt tuntuu vähän vaikeilta, koska ehdittiin niin pikaisesti käydä aihetta läpi tunnilla, ja nyt täytyisi jo osata piirtää nuo kuvat kolmesta eri tilasta... No, kokeillaan. Yrityksen ja erehdyksen kautta, vai miten se meni. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti