17. huhtikuuta 2013

Kaakaohetki


Nyt sitä on, nimittäin kaakaota meillä. Oon haikaillut Barú:n kaakaon perään siitä asti, kun Taru Sort of pink- blogista postasi tästä lokakuussa, ja iskoski mun päähän ajatuksen siitä että tuota on saatava. Aika naurettavaa että oon haeskellut tuota vähän joka kaupasta siitä asti, missään siihen kuitenkaan törmäämättä. Paitsi netistä tietysti löytyi, ja nyt viimein sitä sitten tilasin. Kyllä ihmiset tilailee netistä varmaan hullumpiakin ja kalliimpiakin juttuja kuin mitä minä parin kaakaopurkkini kanssa, joten soin tämän hulluuden itselleni. :D Ja kummasti piristyi tämä pitkä kevät kun nämä kolahti postiluukusta!


Ah, rakastan noita purkkeja. Niin syötävän suloisen näköisiä, ja täynnä todella herkullista kaakaota. Punaraitaista en ole vielä avannut, mutta ainakin tuo vaahtokarkkikaakao oli makoisaa. Musta on näköjään tullut vähän kaakao- ja teehifistelijä, vaikka kyllä mulle tavallinen O'boy tai keltainen liptonkin edelleen maistuu.

Ois ihanaa jos keittiössä ois avohylly, johon sais kaikki nuo kauniit purkit esille. Nyt meillä on vaan sellainen pikkuinen avolokerikko, johon just mahtuu aina pari purkkia rinnakkain. String -hylly kelpais mullekin, mutta ei meillä olisi keittiössä sille edes tilaa. Ja mieskin pitäisi ihan hulluna jos uskaltaisin edes ääneen ehdottaa noin kalliin hyllyn ostamista. :D Vaikka kuinka designia onkin, niin ei se varmaan tuota ymmärtäis.Mua nyt vähän naurattaa, kun tuntuu että kaikki muut postailee blogeissaan vaan treenivinkkejä, proteiinijuomia ja terveellisiä ruokakuvia, ja minä suollan tänne kuvia herkutteluhetkistäni ja leipomuksistani. :D Kyllä meilläkin niitä porkkanoitakin nakerretaan, eikä kaakaota juoda joka päivä, mutta mun blogini vaan on tällainen nautiskelublogi, eikä tänne kuulu palautusjuomat. :D

Hyviä öitä!


6 kommenttia:

 1. Purkit on kyllä somia ja vaahtokarkkikaakao kuulostaa hyvältä! :) Täälläkin on pieni elämäntaparemontti meneillään, mutta kyllähän sitä välillä pitää herkutellakin! :) Mistä muuten tilasit nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää muistaa myös herkutella! :) Tilasin www.giftgourmet.fi:stä.

   Poista
 2. Voi vitsi, tota on kyllä ihan pakko saada. Ite en oikeen tykkää kaakaosta paitsi kahviloissa, mutta toi on kyllä ihanan näköstä, varsinkin vaahtokarkki. ;)
  Haluisitko muuten liittyä lukijaksi, sugarsugarnails.blogspot.com ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää maistuukin enemmän sellaiselta kahvilakaakaolta, kun on sellaista tummaa ja täyteläistä. :) Eli jos oot O'boyta tai vastaavia vaan ennen maistanut, niin tää on ihan erilaista. :)

   Ja kiitos linkkauksesta, mutta en liity lukijaksi kuin niihin blogeihin joita ihan vakituisesti seuraan, blogeja on niin paljon ettei ole resursseja seurata kaikkia... :) Muita käyn sitten aina satunnaisesti kurkkailemassa.

   Poista
 3. Arvaapa kuka sai nyt päähänpinttymän tuosta kaakaosta? ;)

  VastaaPoista