6. huhtikuuta 2013

Minttua minttua!


En ole ikinä ollut pastellivärien ystävä... ennenkuin nyt! Oon tässä kevään aikana hullaantunut limenvihreään sekä minttuisen vihreään ja hailakkaan vedensiniseen. Niin ihania värejä että haluaisin nyt kaiken minttuisena. :D

Oon aina ollut myös sitä mieltä ettei mulle sovi pastellin sävyt, vaan mun vaatteiden ja asusteiden tulee olla puhtaan ja kirkkaan värisiä; kuten kirkkaan pinkkiä, punaista, smaragdin vihreää ja kirkasta sinistä. Mutta ei pastelleja. Tänä keväänä en nyt vain sitten enää välitä, koska olen rakastunut hailakoihin väreihin! :D
Mintunvihreän värin hamstraus lähti aika pienestä, ostin ensin piecesin korvakorunapit sekä ihanan pöllöriipuksen. Seuraavaksi hankin tuubihuivin, jossa hallitsevana värinä on mintunvihreä, mutta josta löytyy aikamoista neonvärien ilotulitustakin, jotka räiskyvät kirkkaina varsinkin auringossa.

Parin viikon ajan olen pärjännytkin noilla pastellinsävyisillä asusteilla, ja käyttänyt niitä ahkerasti. Tänään vapaapäivän kunniaksi pyörähdin vähän kaupungilla, ja mitäs muutakaan väriä mulla lähti mukaan, kuin hailakkaa limenvihreää. :D Ja vieläpä neuletakkina! Cubuksella oli tarjouksessa kaksi puuvillaista neuletakkia hintaan 29,90, joten ostin limenvihreän sekä vaalean harmaan.

Lisäksi ostin vielä Dependin kimaltavan hopeisen glitterlakan. Olen yrittänyt jo kuukausia metsästää jostain Essien hopeista set in stones- lakkaa, jossa on suuria hopeisia glitterhippuja, mutta etsinnät ovat olleet tuloksettomia. Haluan tuollaisen glitterlakan, koska haluan lakata kynteni ihanilla pastellisävyillä, ja sipaista kärkiin vielä glitterlakkaa. Toivottavasti tuo Dependin lakka toimii hyvänä korvaajana, vaikka glitterhiput ovatkin siinä aika pieniä!

Ja vaikka voisi jo luulla, niin ei, tässä ei ollut vielä kaikki minttuinen mitä olen viime aikoina ostanut! :D Kotiinkin hiipii tuota väriä, mutta siitä lisää myöhemmin.

Onko kenellekään muulle pastellivärien karttajalle käynyt tänä keväänä samalla tavoin, että pastellivärit hiipivätkin kaupasta myös sinne omaankin vaatekaappiin?

2 kommenttia:

  1. Jos olis rahaa niin vaatekaappiin taitais tänä keväänä hiipiä vaalean keltaista ja mintun vihreää. Niissä on jotenkin ihanan keväinen fiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä keväänä kaupoissa on kyllä näkynytkin ihanan sävyistä vaalean keltaistakin... :)

      Poista