11. huhtikuuta 2013

Pikakollaasi teippailemalla


Värkkäilin jokunen aika sitten pikaisesti vähän piristystä makuuhuoneen seinään, teippailemalla seinälle pienen kollaasin.

Tildan kauniita papereita, minttuista ja pinkkiä masking teippiä, yksi mainoskortti sekä muutama värikortti pantonen värikartasta.

Ja tämän tekemiseen meni 5 minuuttia. Melkoisen helppoa ja nopeaa piristystä! Ja mikä parasta, kollaasiin on helppo vaihtaa kuvia, tai sen voi ottaa helposti kokonaankin pois, eikä teipistä jää mitään jälkiä seinään. Vuokranantajakin kiittää!
Pantonen värikortit on mun aarteita, niin käteviä, ja niin kauniita! Pläräilen kortteja useinkin läpi, ja valkkailen senhetkiset lempparini. Näin keväällä mun lemppareita on hempeät sävyt, ylläolevien lisäksi seinälle olisi päässyt keltaista ja limenvihreää, jos ne olisivat kollaasini väreihin sopineet. :PTuo tummanharmaa kortti on annon mainoskortti, jonka sain kun ostin pari tyynyliinaa. Leikkasin alakulmasta anno- tekstin pois, ja mainoskortista tuli söpö pikku taulu. Ensin kortti oli meillä jääkaapin ovessa, mutta nyt se koristaa kollaasia makkarissa.

6 kommenttia:

 1. Ah mitä värejä, tekee mieli laittaa päälle ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ja mä ainakin laitankin tänä keväänä! :D Ja tekis mieli vaikka syödäkin noita värejä, niin ihania.

   Poista
 2. Herkullisia värejä! Mun on pitänyt hankkia Pantone-kortteja jo vaikka kuinka kauan, mutta missään ei ole tullut vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aivan ihania karkkivärejä, jätskivärejä! :) Adlibriksestä saa noita, itekin tilasin sieltä silloin joskus!

   Poista
 3. Mistä noi paperit/kortit on missä on tollasia vanhanaikaisia piirrettyjä tyttöjä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Tildan skräppipaperista leikattu. :) Koko arkillinen oli tuollaisia "vanhoja muotikuvia". Eli askartelukaupoista löytyy!

   Poista