4. toukokuuta 2013

Hiusvinkki: kierreponnarit
Oon lukenut monista blogeista hehkutusta näistä kierreponnareista, ja viimein ostin niitä itsellenikin testiin. Suurin ero tavallisten ja kierreponnareiden välillä on kierreponnareiden hiusystävällisyys. Kierreponnarit eivät pureudu hiuksiin samalla tavalla kuin tavallinen ponnari, vaan tämä kierreponnari jää hiusten ympärille löyhemmin. Pysyvyys on silti ihan loistava, ja ponnarin lookkikin tuuheampi kuin tavallisella ponnarilla! Tykkään! :)


Kuvasta huomaa, että hiukset menee ponnarin kierteisiin, mikä jättää ponnarin tuuheamman näköiseksi.

Viiden ponnarin setti kustansi Glitterissä 4,90 €, eli kalliista sijoituksesta ei ole kyse. :)


Musta ponnari on omissa tummissani hiuksissani aika huomaamaton, mutta värikkäätkin ponnarit näyttävät tuollaisina muovisina hauskoilta. :)

Vähän tulee 90-luku -viboja, mutta ei haittaa! :D

14 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kivalta, ja ysärivibat on vaan plussaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no niinpä, sieltähän se lapsuuden vuosikymmen tulee kovaa kyytiä takaisin! :D

   Poista
 2. Enpä oo tällasista vielä kuullutkaan! Omaan tukkaan kuitenkin kaipaisin ehkä vähän neutraalimpia värejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nää värit ei ees ollu ne värikkäimmät! Arvoin että otanko tän setin, vai sellaisen josta löytyi myös oranssia ja keltaista! :D Mutta myydään näitä varmasti muissakin kaupoissa, joten eiköhän jostain löydy hillitympiäkin sävyjä. :)

   Poista
 3. Ooooo kivan näkösiä, pitääpä käydä katselemassa noita...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmeisesti näitä löytyy muistakin kaupoista, katselemaan vain! :)

   Poista
 4. Ilmeisesti ovat aika tuore juttu. Juuri tuollaisen nimittäin löysin sunnuntaina veljentyttären sukasta, kun viikkasin pyykkejä. Olin ihan että täh, mikä tämä on. "Siis no voi eksä tiedä, sehän on ponnari!" En tiennyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Ihana! Joo ei näitä ihan hirveän pitkään oo näkynyt, eli aika tuoreesta jutusta on kyse.

   Poista
 5. Noista tulee mieleen ne 90-luvun avainketjunauhat, joita mulla ainakin penskana oli :D Tuo pinkki näyttää kivalta sun tummissa hiuksissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin tulee, ja mulla tulee mieleen myös lankapuhelimen johto. :D Kiitti!

   Poista
 6. Nämä on niin kivoja, piti käydä ostaan itelle kirkkaita ja mustia!:) Tykkään että näillä saa tukan paremmin kiinni, varsinkin kun ei ole tukka paksuimmasta päästä niin saa tuuheamman näköisen ku ei tuu sellanen ponnarilla hirtetty olo tukkaan :D Ja plussaa, etten saa näillä päätä kipeäks vaikka jäi kerran yöksikin. Mullakun tulee heti pää kipeäks jos on monta tuntia hiukset kiinni:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin saakin, ponnari näyttää paljon tuuheammalta ja pysyy paremmin, eikä tosiaan silti kiristä. :)

   Poista
 7. Eilen parturista suosittelivat näitä ja ostin samantien, oli hyvä ostos, aluksi hiukan oudoksutti ja epäilin miten hyvin pysyy kiinni, mutta ihan turhaan! Hyvin pysyy ja varmasti kestääkin pidempään kuin normiponnarit"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä liputan näitä ihan kympillä! Oon käyttänyt näitä ponnareita nyt puolitoista vuotta, enkä oo saanut yhtäkään poikki. :) Toki ne käytössä löystyy pikkuhiljaa, mut on ihan käyttökelposia silloinkin, kun vaan kiepsauttaa yhden kerran enemmän hiusten ympäri.

   Poista