19. kesäkuuta 2013

Kaislakori ja kosmetiikkasuosikkeja


Uudet kesälempparini:



Ihastuin kovasti tuohon mansikkapirtelön tuoksuiseen suihkugeeliin, ja se on ollut mulla käytössä jo pari viikkoa. Nyt saakin sitten tuoksua karkilta ja makealta koko tyttö, hiukseni kun pesen aina karkkisen tuoksuisilla Tigin epic volumeilla. Joidenkin mielestä nuo tuoksuu imelälle, mun mielestä pelkästään ihanalle.

Toinen uusi suosikki on the Body Shopin body mist, vartalotuoksu. Vartalotuoksut on kesällä kivoja, kun ne on hajuvesiä kevyempiä, eli niitä voi huoletta suihkaista lisää myöhemmin päivällä kun tuoksu on hälvennyt. Tämä mun, moringa eli kukkaistuoksuinen, on tosin yllättävänkin vahvan tuoksuinen heti suihkauksen jälkeen. Luulen, että hedelmäiset suihkeet olisi raikkaampia, ja haluaisinkin vielä toiseksi jonkun sellaisen kevyen, raikkaan body mistin.





Punottu korikin on ihana, ostin sen keväällä kirpparilta kahdella eurolla. Melkein harmittaa etten ostanut toistakin, niitä kun oli samassa pöydässä useita eri kokoisia...

Ps. Alkuviikko on ollut aikamoista huisketta, maanantaina alkoi loman jälkeen taas työt (eka pätkä lomaa takana, mutta kaksi viikkoa lomaa odottaa vielä loppukesästä!), ja eilen juhlittiin mieheni valmistujaisia. Maanantai-ilta töiden jälkeen menikin leipoessa ja siivotessa yön puolelle asti, ja eilen kahviteltiinkin insinööriä koko päivä aamupäivästä iltamyöhäiseen, ja tänään tehtiin töiden jälkeen vielä pikavisiitti Ouluun. Siinäpä melkoinen aloitus viikolle. :D Huominen töitä, ja sitten kaksi päivää juhannusvapaata! Palailen kuvien muodossa vielä noihin juhliin myöhemmin. :)

8 kommenttia:

  1. Just ihastelin tuota mansikkajuttua Kärkkäisellä toissapäivänä, kun se oli niin herkullisen näköinen. Jätin vielä ostamatta kun ostin juuri uuden suihkusaippuan, mutta kiva tietää, että se tuoksuu kuitenkin hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuoksuu hyvälle, karkkiselle ja makealle. :) Ja pullokin on iso, joten riittää varmaan pitkään. Noita saman sarjan tuotteita oli muitakin ihanan näköisiä... :)

      Poista
  2. Toi Body Shopin vartalosuihke on varmasti tosi kiva. Itse käytän suihkugeelinä Body Shopin Madagascan Vanilla Floweria, aivan ihana tuoksu! Ajattelin ostaa siitä myös vartalosuihkeen, se on vaan niin täydellinen. Jos kaipaat kevyttä vartalosuihketta, niin luulen että ne Body Shopin tuoksut olis hyviä, niissä on ihania tuoksuja kuten tuo mun Madagascan Vanilla Flower, Indian Night Jasmin ja Japanese Cherry Blossom yms...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin ostaa jonkun niistä hedelmäisistä body misteista, kuten mangon, persikan tai greipin... :) Täytyy käydä vielä vähän tuoksuttelemassa.
      Vaniljan tuoksukin on ihana, mutta se on aika voimakas. Mulla on itseasiassa hajuvetenä parikin body shopin hajuvettä, kuten tuo japanese cherry blossom, mutta ne onkin sitten ihan hajuvesiä eikä vartalotuoksuja... :)

      Poista
  3. Noihin suihkusaippuoihin törmäsin ekaa kertaa tänään (tai sitten vain kiinnitin ekaa kertaa huomiota, kun olin tuosta lukenut täältä sun blogista) ja mun mielestä tuo oli kyllä vähän liian makean tuoksuinen. Mutta se saman sarjan Mango-Passion on ihana! Sellaisen sitten ostin. Sellainen raikas ja hedelmäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuosta sarjasta oli muitakin ihania tuoksuja! Harkitsin itsekin tämän mansikkaisen ja vadelma-karhunvatukan välillä, sekin oli ihana, mutta ei ihan näin makea kuin tämä mansikkainen. :) Mango-Passionkin kuulostaa hyvän tuoksuiselta!

      Poista
  4. Eikä se muuten edes ollut passion, vaan Mango-Papaya :D

    VastaaPoista