27. kesäkuuta 2013

Peonies


Pionit on mun lempikukkia. Sitten joskus kun meillä on oma piha, istutan sen täyteen pioneita. Kerrottuja, valkoisia ja vaaleanpunaisia.

Sitä odotellessa sain pari kukkaa maljakkoon anopin pionipenkistä, ja niitä on nyt ihasteltu pari päivää.Tänään täällä onkin ollut kovat sateet, mitähän pionipenkit on niistä tuumanneet?

Muakin harmitti tämänpäiväinen sää. Alkuviikon aurinkoiset päivät on mennyt töissä, ja kun viimein koitti mun vapaapäiväni, saatiin nauttia koko päivä ankarista sadekuuroista ja ukkosmyrkyistä. :D Niin mun tuuria. Ulkoilu, pyörälenkki ja muut suunnitelmat vaihtuivat sisällä nyhjäilyyn. Oli vaan aika orpo olo yksin kotona kun kova ukkosmyrsky oli aivan päällä, salamat välkkyi ja taivas rytisi. Olin ottanut pääkytkimestä virrankin pois, niin että lukeakaan ei oikein nähnyt, kun ei uskaltanut mennä ikkunan alle istumaan. Pienet ukkoset on musta tunnelmallisia, mutta tuollaiset isot ukkoset on vain pelottavia. Varsinkin jos on kotona yksin, toisen kainalossa olisi turvallisempaa.Toivottavasti ukkoset olisi nyt tältä päivältä ohi. Vaikka onneksi mieskin tulee kohta töistä, joten jos ukkonen palaa niin kainalokin on paikalla, eikä varmasti pelota enää yhtä paljon.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! :) Tuo vaaleammanpunainen on vieläkin kauniina maljakossa, tummempi jo nuukahti.

      Poista