3. heinäkuuta 2013

Raitarakkautta


Tilasin repun. Oon ettiny jo melkein vuoden siistiä, tyylikästä reppua, jotain simppeliä ja sellaista joka sopii kaikkiin vaatteisiin. Oon vuosia haaveillut Fjällrävenin Kånkenista, mutta sitten niitä alkoi näkyä jokatoisen teinin selässä, ja innostus vähän hiipui. Siistejä ne on edelleen, mutta halusin kuitenkin vähän jonkun erilaisen repun.

Etsin ja etsin, eikä missään näkynyt sellaista jota hain. Ennenkuin jokunen viikko sitten bongasin täydellisen yksilön Katokon nettikaupasta. Kyseessä on Baggun 100 % kierrätyspuuvillasta valmistettu raitareppu.


kuva: katoko


Sinivalkoinen raita on raikas ja ihana. Nyt parinviikon harkinnan jälkeen reppu pyöri edelleen mielessä, joten klikkasin sen tilaukseen. Nyt jännitetään ja toivotaan että reppu on yhtä ihana livenäkin. Nään jo sieluni silmin tuon mulla selässä kun pyöräilen työmatkoja, tai kun tallailen Budapestin katuja elokuussa...


6 kommenttia:

 1. Novau! Samaa laukkua olen miettinyt läppärinkantamista varten, mutta koska livenä en ole nähnyt ja mitoista en osaa hahmottaa, niin raportoithan sitten kun laukku tulee, että mimmonen tilaihme se on (tai ei ole). Ja ne värimahdollisuudet..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäpä raportoin! :) Toivotaan että se paljastuu tilaihmeeksi! Värejä oli kyllä vaikka mitä ihania, mutta mun sydän sykähti heti tuolle raidalliselle. :)

   Poista
 2. Kivannäköinen, vaikka ite en niinkään käytä reppua. Mutta kiitos linkistä, en tiennytkään moisen paikan olemassaolosta ollenkaan. Sivuja selatessa tajusin, että tarvin sellaisen ostoskassin!!:D Meidän talous hukkuu muovipusseihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en käytä reppua, mutta aion alkaa käyttämään! Repun käyttämättömyys on mulla johtunut vaan siitä etten oo omistanut sellaista reppua jota kehtaisin kanniskella selässä muualla ku metsässä, matkalla salille tai muuten sporttikamat päällä. Nyt tää uus on toivottavasti sellainen et sopii vaatteisiin ku vaatteisiin, ja voin painella reppu selässä kaupungilla ihan hyvillä mielin. Tästä ei siis tuu mikään urheilukamareppu, vaan kaupunkireppu. :D

   Ja on muuten ihania nuo Baggun kassitkin!

   Poista
 3. IHANA! Tuota kehtaakin kanniskella missävain, minä ainakin vaikken koskaan reppuja käytäkään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En minäkään tosiaan käytä reppuja, mutta nyt voin käyttää mikäli tuo yhtä ihana oikeastikin kuin kuvissa. :)

   Poista