29. heinäkuuta 2013

With Lots of LoveAskartelin tottakai viime viikolla myös kiitoskortin mahtaville työkavereilleni. Tää olikin viimeinen tässä asunnossa askartelemani kortti, sillä nyt askartelukamat on jo pakattu muuttolaatikoihin.

Kortissa aaltopaperia, palanen papermanian kukkapaperia, mainoskortista leikattu upea piirroskuva sekä tekstit dymottu ja leikattu valmiista paperista. Toinen teksti sekä naisen kuva on nostettu taustasta koholle 3D-tarrapaloilla.

Läksiäiskakuksi tein kolmen suklaan juustokakun. Kuvaa en kyseisestä kakusta ehtinyt napata, mutta koneelta löytyi kuva edelliseltä kerralta kun tein samaa kakkua. Tällä kertaa kakku onnistui vieläkin paremmin ja kerroksista tuli tasaiset, mutta helppohan se on sanoa kun ei ole kuvatodisteita... :DLäksiäislahjaksi työkavereiltani sain kyllä niin täydellisesti onnistuneen lahjan, että ihmettelen vieläkin miten ne tuntee mut niin hyvin. Paketista löytyi nimittäin Gantin neulottu koristetyynynpäällinen, jollaisia oon ihastellut monta vuotta, mutta kalliin hinnan vuoksi ei olisi tullut kuuloonkaan että olisin edes harkinnut ostavani sellaista itse. Niiiiiin ihana! Kiitos naiset. :)


Yksi työkaveri oli vielä halunnut ostaa minulle lisäksi oman pikku lahjan, kauniit kynttilät lahjapaketissa. Ihanat tuoksukynttilät purkeissa pääsevät palamaan sitten uudessa kodissa.


Tänään on muuttolaatikot taas saaneet täytettä, kirppispöytä tyhjennetty ja loput kirppiskamat roudattu Spr:lle. Tässä vaiheessa pakkaamista alkaa jo vähän tuskastuttaa, laatikot täyttyy, mutta silti sitä tavaraa vaan riittää... Kaaos on melkoinen, kun tavaraa tulee purettua kaapeista myös pöydille odottamaan laatikoihin pääsyä... lisäksi monenlaista pussia ja nyssäkää pyörii jaloissa; keräyspaperiin, poltettaviin ja hyötykäyttöasemalle meneviä... Huhhuh. Kauhulla pelkään myös että joku uusi vuokralainen haluaa pian tulla katsomaan tätäkin asuntoa, ei ole oikein parhaassa paraatikunnossa esittelyä varten just nyt tämä lukaali. :D

Tauko taitaa olla pidetty, nyt jatkamaan. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti