18. syyskuuta 2013

Valmiina syksyyn


Oon jo monta vuotta haaveillut bootseista, mutta hyviä ei vaan oo tullut vastaan. Tänä syksynä bootseja löytyi vihdoin kauppojen hyllyiltä niin moneen lähtöön, että ihme olisi ollutkin, jos vieläkään ei olisi mieluisia tullut vastaan.

Dinskossa nämä mua odotteli, ja tuntui heti omilta. Koko tuotti taas vähän päänvaivaa, kun pienempi tuntui ahtaalta ja seuraava koko jo hölskäsi... päädyin sitten hölskäävään, sekä huopapohjalliseen.

Nämä bootsit on tekonahkaa, mutta eipähän tarvi varoa niin fanaattisesti vesikelejä, joten sopii mulle.




Ihastuin näissä bootseissa varsinkin noihin yksityiskohtiin. Vetskarit ja remmit on kivoja yksityiskohtia, mutta siltikään bootsit ei ole liian "äijämäiset".


Ja pari viikkoa sitten huivikokoelmani täydentyi vielä tuolla siniselläkin tähtihuivilla, jonka perään ehdin jo vähän itkeäkin täällä. Olin ihan muilla asioilla liikkeellä, ja jo kävelemässä KappAhlin ohi, kun yhtäkkiä tuli mieleeni käydä vielä ihan kaiken varalta tsekkaamassa ettei vaan tuota huivia ole tullut hyllyyn enää sinisenä... Ja yksihän siellä roikkui. :D Mikä tuuri! Tuo on nimittäin ihan täydellisen kokoinen ja mallinen huivi.


Nyt mulla on kenkäkaapissa täytetty vähän ronskimpien kenkien aukko, joten vielä kun löytäisin täydelliset korolliset, naiselliset nilkkurit niin kävelisin koko syksyn aika onnellisena.


Millaisia syyskenkiä te olette täksi syksyksi hankkineet?

10 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus :-) Sulla on kyllä tosi nättejä kuvia täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Tällaiset kommentit lämmittää aina niin paljon mieltä :)

      Poista
  2. Kivat kengät ja toi tähtihuivi, voih! Ihanuus!
    Mä en ole vielä hankkinut syyskenkiä, mutta tarve olisi kova! Vielä kuljen tennareissa.. ei mikään kauheen hyvä valinta jos on märkää ja nyt alkaa olla jo sillä saralla syksyiset kelit... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä ihan ihastunut noihin huiveihin. :) Ja hei, mäkin käytän tennareitakin läpi vuoden... :D Pakkaan vain kesäisimmät talveksi pois, muita käytän kelistä riippuen läpi vuoden. Toki on hyvä olla märempiä ja kylmempiä kelejä varten sitten syyskenkiäkin. :)

      Poista
  3. Aivan törkeen hienot kengät!!:) oliko kalliit? Mä oon tänä syksynä rakastunut bootseihin ja omistan niitä jo kahdet ja hamuan lisää!!!! Ne on tosi hyviä meikäläisen jalassa ja ihania varrellisia kenkiä pitkälle ihmiselle, joka ei juuri korollisia saappaita voi jalkaan laittaa :( tokikin mulla on sellanen kutina että saappaat alkaa olla aika vanhaa muotia?! En ainakaan enään itse laittaisi jalkaan:D tosi ihanan oloinen postaus, näitä lisää:) ja käsitöitäkin sekaa?;) Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksoi 59€, eli ihan kohtuuhintaiset. :) Nahkaiset vastaavat olisi maksanut sitten tuplaten.

      Pakko kyllä sanoa ettei saappaat kyllä sinänsä ikinä oo vanhaa muotia, vaan muoti vaan vaihtelee niissäkin. ;) Niissä vaihtelee koron korkeus ja paksuus, koron materiaali, saappaan kärjen muoto, saappaan väri ja materiaali ja varren pituus muodin mukaan, mutta ei sinänsä saappaat ole ikinä epämuodikkaat. Mä ainakin käytän tänäkin syksynä korollisia saappaita! Ja jos investoi klassisiin mustiin nahkasaappaisiin kohtuullisella korolla ja suht neutraalin muotoisella kärjellä, niin ne ei takuulla ole epämuodikkaat minään syksynä.

      Ja kiitos, käsitöistä pääsen postailemaan taas kunhan ensin löydän aikaa tehdä jotain käsitöitä. :D Siihen asti mennään muilla aiheilla. Tässä on ollut ajanpuutteen vuoksi käsityöt vähän tauolla, vaikka intoa kyllä riittäisi. Kunhan syksy vähän rauhoittuu, on mulla taas aikaa nyhjätä sohvan nurkassa kudelman kanssa tv-sarjojen parissa, sitä odotan itsekin... ;)

      Poista
  4. Kivat sävyt huiveissa, pitääpä käydä itsekin katsastamassa, josko löytäisin vielä tuollaisen tähtihuiveihin mieltyneelle ystävälleni. :) Kenkiä nimitit oivasti ronskeiksi. Minun makuuni ehkä turhankin sellaiset, voisin kelpuuttaa nuo ehkä metsätöihin! :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa käydä katsomassa, noita sinisiä kun oli ainakin tullut lisää sen jälkeen kun luulin niiden jo loppuneen.. :)

      Ja tosiaan, makunsa kullakin! :D Ei nuo mullakaan jokapäiväisiksi kengiksi tule, ei nimittäin istu ihan jokaiseen asuun. Mutta oikein yhdistelemällä kivat. Ruutupaidan kanssa saadaan aikaan grunge-henkinen tyyli, mutta pitsiseen tai vaikkapa sifonkiseen puseroon ja huiviin yhdistämällä lopputulos on jo paljon naisellisempi, pienellä rosommalla twistillä. :D

      Poista
  5. Noi bootsit on tosi kivat, samoin huivit!;) Itse ostin sellaiset ruskeat talvilenkkarit missä on vetoketju ja neulosta yläosassa. Minäkin ajattelin ostaa ehkä vielä tollaset bootsit, sopis niin hyvin mun tyyliin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kuulostaa kivoilta nuo sunkin ostamasi kengät!

      Poista