7. joulukuuta 2013

Linnan tyylikkäimmät etiketinrikkojat


Duudsonit, vau!

En odottanutkaan näkeväni heitä tavallisissa tummissa puvuissa helmenharmailla solmioilla asustettuina, vaan osasin odottaakin jonkinlaista etiketistä poikkeamista. Yllätyin kuitenkin siitä, miten tyylikkäästi he etikettiä rikkoivat! Kun muistaa, mitä Duudsoneilla oli muinoin yllään MTV Europe Music Awards- gaalassa, oli tämänkertainen etiketin rikkominen todella positiivinen yllätys.

 Kuva: www.iltalehti.fi

Duudsonit edustivat siis modernisoiduissa Härmän kansallispuvuissa. Ei ehkä etiketin mukaiset, mutta älyttömän hienot asut. Asut sopivat kantajilleen, kunnioittivat juhlan luonnetta ja miesten kotiseutua, mun mielestä tosi hieno veto! :)


Mitäs mieltä te olette?

8 kommenttia:

 1. Minustakin tuo porukka oli aivan supertyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Ja mahtavaa kun olivat porukkana yhtenäisissä, muttei identtisissä asuissa. :)

   Poista
 2. Ehdottomasti illan "kuningattaria"! Yhdenkään naisen asu ei tänä vuonna säväyttänyt yhtä paljon kuin duudsonien, mikä on aika harvinaista kun kutenkin näistä kemuista puhutaan :D Ihan mielettömän upeat puvut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä! Nää oli tämän vuoden hienoimmat, ja ajatelluimmat asut. :)

   Poista
 3. Miekin katsoin heti, että vau kuinka hienot vaatteet :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, täällä on sekä nuorempi että vanhempi polvi ollut samaa mieltä, ehkä sekin kertoo jotain onnistumisesta. :) Ja miten ylväästi ja ryhdikkäästi he jonossa astelivat, täydet pisteet asun kannosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta tuo asujen kantokin! Täytyy nostaa hattua näille miehille :)

   Poista