12. joulukuuta 2013

Viikon parhaita


Viikon paras aktiviteetti

...On ollut ehdottomasti kaikenlainen joulupuuhastelu! Eilen kiertelin jouluostoksilla töiden jälkeen, ja aika hyvin alkaa kyllä jo olla paketit kasassa. :) Hyshys- juttuja oon myös neulonut sohvannurkassa iltaisin, aika hyvin valmista alkaa olla silläkin saralla. Tänään kirjoittelinkin sitten joulukortit ja liimailin postimerkit. Valitettavasti tänä vuonna en ehtinyt tekemään itse kortteja (eka vuosi kun en tehnyt kortteja itse! :O), mutta onneksi tilannetta helpotti suunnattoman hyvään saumaan sattunut arpaonni, kun voitin Uutistoimisto Anselmin blogista ihanan kasan upeita kortteja, jotka ovat Annan itsensä sekä hänen äitinsä ja veljensä suunnittelemia. Niin ihania, tykkäsin kaikista! Annan korteissa seikkailevat veikeät modernit tontut, ja hänen äitinsä ja veljensä kortit ovat perinteisempää tyyliä. Kauniita kaikki!


Tän vuoden joulupostimerkitkin oli muuten mun mielestä tosi kauniit.


Viikon paras ylläri

...Oli mieheltäni nimipäivälahjaksi saamani kukka-asetelma. Upea! Ja täys ylläri, en todellakaan odottanut mitään halausta kummempaa.Viikon paras hyvä työ

Vein eilen Joulupuu- keräykseen paketin, se oli pieni vaiva ja pieni raha minulle, mutta varmasti suuri ilo jollekin lapselle/nuorelle jouluna. Tarkoitus oli viedä AICA designin juttuja muutama paketti, ja harmitti tosi paljon kun unohdin paketit kotiin ja muistin koko jutun vasta Oulussa. :/ No, paikkasin sitten unohdukseni kuitenkin hakemalla Anttilasta elokuvan, ja tekemällä päivän toisen hyvä työn, kun annoin elokuvan paketoitavaksi alakoululaisille tytöille, jotka keräsivät paketoimalla luokkaretkirahaa. Halusin muistaa paketilla nimenomaan jotain teini-ikäistä, koska luin aiemmin lehdestä että näissä keräyksissä on aina pulaa vähän isompien lasten ja nuorten paketeista, kaikki kun heltyvät parhaiten viemään paketteja pikkulapsille. Tärkeä se paketti jouluna on varmasti teinillekin, joten valitsin lahjakseni elokuvan, joka mahdollisimman montaa ilahduttaisi. Toivottavasti pakettini saa sille yhdelle nuorelle vähän paremman joulun aikaan tänä vuonna. Muistakaa te muutkin kantaa kortenne kekoon joko Joulupuu- keräykseen, tai johonkin muuhun vastaavaan, jotta vähävaraiset ja huonompiosaisetkin lapset ja nuoret saisivat mukavan joulun! Itse ainakin aion tehdä tästä perinteen.


Viikon paras herkku

...Oli jäiset karpalot tomusokerilla kuorrutettuna, itse tehdyn (Timon tekemän!) kuuman kinuskikastikkeen kanssa. Ah, miten hyvää!


Viikon paras muistutus

Liittymällä Ostohyvitys- palveluun (josta kerroin aiemmin täällä) blogini kampanjasivun kautta, ja kokeilemalla palvelua vuoden loppuun mennessä, saatte ilmaisen suklaalevyn. Littymään pääsette tästä*! Itse olen käyttänyt Ostohyvitys- palvelua viime aikoina ahkeraan, kun olen tilaillut joululahjoja nettikaupoista. Jokainen roponen on kotiinpäin. :D Joten jos tilailette joululahjoja netistä, kannattaa ehdottomasti käydä rekisteröitymässä, se kun ei maksa mitään. Ja hei, kun tuosta Joulupuu- keräyksestäkin jo kerroin, täytyy vielä mainita, että kertyneillä ostohyvityksilläkin voi tehdä hyvää! Ostohyvitys- sivujen kautta voit lahjoittaa kertyneet ostohyvitykset esimerkiksi Unisefille tai WWF:lle, ja tehdä siinä shoppailun lomassa tämän joulun hyvän työn. :)


Tähdellä* merkitty linkki on mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Mies käski kysyä, että mistäs Oulun alueella saa parasta valmista kinuskikastiketta? :D - R & O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh? Enpä tiiä, ei oo valmista osteltu ku ite saa tehtyä parempaa. :P

   Poista
 2. Voi ku ihania kukkia! :) Ja itse tehty kinuskikastike on kyllä paljon parempaa, ei ne kaupan valmiit kastikkeet miltään maistu! Minäkin oon yrittänyt tehdä sitä tässä pari kertaa karhun vatukoiden kanssa dipattavaksi, mutta ei siitä vieläkään tule yhtä hyvää kuin sun tai Timon tekemä... :D Vielä täytyy harjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Ja kuules, resepti on kehittyny paljon siitä ku sulla maistatettiin, nyt onnistuu paljon paremmin täälläkin. :P

   Poista