3. tammikuuta 2014

Hilfiger Gracie


Sain mieheltäni joululahjaksi upean Tommy Hilfigerin kellon. Niin upean, että henkeä salpaa.
Kyllä mun mies vaan tuntee mun maun, tää on nimittäin just eikä melkein. Vaikka ostinkin loppusyksystä pitkän haaveilun jälkeen itse itselleni hopeisen Orientin kellon blingeillä höystettynä, oli mies päättänyt lahjoa minua vielä toisella laatukellolla.

Sain itseasiassa vähän vihjausta tulevasta lahjasta jo ennen joulua, kun mies sovitutti mulla kultasepänliikkeessä kullan ja punakullan värisiä kelloja, ja tämä sen valitsema on kyllä upein kaikista mitä kokeilin. Ehkä se huomasi miten mun silmät säihkyi tämä ranteessa. ;) Vaikka hintalapun nähtyäni kielsinkin ostamasta näin kallista lahjaa, niin onhan tämä mielettömän ihana, ja tulee olemaan rakastettu.


Kello on siis Tommy Hilfigerin Gracie lämpimän punakultaisessa värissä, jossa rannekkeen keskiosa on teräksenvärinen. Kaksivärisyys tekee kellosta tosi monikäyttöisen, sillä näin se sopii useampien korujenkin kanssa yhteen.

Punakulta on värinä ihana, lämmin ja arvokas, kunhan ei ole liian punainen. Jotkut punakultaiset korut on liian punaisia mun makuuni, mutta toisaalta keltakultakin on usein omaan silmääni kovin keltaista, olen siis kullan sävyn suhteen aika vaativa... ;) Kihlasormuksenihan on keltakullan ja punakullan sekoitusta, ja tykkään siitä tosi paljon. Sen väristä kultaa on hankala löytää, mutta jos löytäisin, käyttäisin varmasti enemmänkin kullanväirisä koruja.

Tämä Hilfigerin kello sointuu ihan täydellisesti kihla-ja vihkisormuksiini, sillä kihlasormukseni sävy on tosiaan kelta- ja punakullan väliltä, ja vihkisormukseni valkokultaa. Tämä kello on itseasiassa hyvin lähellä kihlasormukseni sävyä, ei ollenkaan niin punainen kuin useimmat punakultaiset kellot.

Joulun jälkeen tämä on ollut jo melkein joka päivä käytössä, ja vieläkin tätä pitää pysähtyä vilkuilemaan vähän väliä. Parasta on vaatekauppojen spottivalot, joissa tämä oikein säihkyy.. ;)

Oonkin ollut aiemmin vähän kateellinen miehen hienosta kellokokoelmasta, jota olen itsekin täydentänyt parilla laatukellolla erinäisinä juhlapäivinä... ;) Nyt alkaa munkin kokoelma karttua.


Sanoinko jo että se on täydellinen? ;)


6 kommenttia:

 1. Mäkin sain mieheltä joululahjaksi rannekello! Tosin se ei ollut yllätys, vaan valitsin kellon itse. Katselin tuota samaa kelloa teräksisenä, mutta se oli omaan makuuni vähän turhan järeä, vaikka ison kellon halusinkin. Valitsin sitten lopulta Guessin samantyyppisen kellon, jossa on myös strasseja tuossa kellotaulun ympärillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guessilläkin on kyllä muutamia tosi hienoja kelloja. :) Katselin niitä silloin syksyllä, kun ostin itselleni sen Orientin hopeisen kelloni. Mua taas ei tämän kellon järeys vaivaa yhtään, tykkään isoista kelloista. :) Ja se Orientini on hieman keveämpi, joten kiva kun onkin vähän erilainen taas tämä uusi. Eikä tämä kuitenkaan ole painava, kuten jotkut saman kokoluokan kellot olivat sovittaessa. Mutta näähän on makuasioita. :)

   Poista
 2. Upea on. Kuulostaa vähän siltä, että se Orientin kello taitaa jäädä vähemmälle käytölle... ;) Vaikka varmasti sillekin on oman tilaisuutensa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän tää varmaan vähän sitä syrjäyttää... :D Mut sitten on kuitenkin tilaisuutensa ja paikkansa mihin en halua näin huomiota herättävää kelloa laittaa, joten silloin hopeinen Orient pääsee käteen. :) On kiva kun voi valita vaatteisiin ja tilanteeseen sopivan kellon, joten kyllä näille käyttöä löytyy molemmille... ja myös mun edullisemmille kelloille. :)

   Poista
 3. Ihana kello! Ja ihana mies! :D
  Mun vastahankkimani kello on tosi samantapainen, Michael Korsin punakultainen 5841.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sekin on tosi kaunis, Korsilla on upeita kelloja. :) Ne vain on hinnaltaankin arvokkaampia...
   Ja kiitos! Voin yhtyä tuohon täysin, ihana kello ja vielä ihanampi mies! :D

   Poista