18. tammikuuta 2014

Terkkuja huopatossutehtaalta


Itse tekemieni joululahjojen esittely jatkuu...

Näiden kuvien julkaisu on jäänyt, koska mua ärsyttää nämä huonot, pimeässä ja kiireessä räpsäistyt kuvat. Huopatossuthan oli valmiina hyvissä ajoin monta viikkoa ennen joulua, mutta kuvaaminen jäi viimeiseen iltaan ennen joululomaa. Ja kiireessä ja huonossa valossa ei vaan saa aikaiseksi hyviä kuvia. No, näillä mennään, katsokaa vaan noita tossuja!

Tein siis joulupaketteihin kahdet miesten huopatossut omalla ohjeellani (linkki ohjeeseen löytyy sivupalkista). Joululahjapulmat miehen siskojen poikaystävien osalta ratkesivat kuin itsestään, kun joskus marraskuussa sain toiselta miehen siskolta vinkin, että hänen poikaystävänsä haluaisi huopatossut. Miehen siskolle kun olen aiemmin tehnyt tällaiset joululahjaksi, ja niitä oli kuulemma kadehtien katsottu. Väritoiveena oli punainen, ja onneksi mulla oli sitä riittävästi omissa varastoissa, sillä lankahyllyillä ei punaista Huopasta ole hetkeen näkynyt.


Ja kun toiselle tein tossut, halusin tehdä toisellekin, jotta olisin tasapuolinen. Toiset tossut kudoin petrolinsinisestä Huopasesta.Toivottavasti näillä pysyy jalat lämpiminä! Jopa näissä pakkasasteissa. :)


6 kommenttia:

 1. Ihanat! Pitäisköhän tehdä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos kaipaat lämpimiä tossuja niin ehdottomasti! Nää on tosi ihanat jalassa. :)

   Poista
 2. Aivan ihania töppösiä! =)

  Katselin juuri omia joulupakettiin menneitä käsitöistä. Ne näytti pimeiltä, kiireessä räpsityiltä. Sitä lienee liikkeellä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mulla ainakin käy niin vähän joka vuosi! Tulee kuvattua pimeässä ja kiireessä kun kuvausta odottaa niin monta juttua, ja lopputulos on sitten myös sen mukainen... ;)

   Ja kiitos!

   Poista