7. tammikuuta 2014

Virkattu tablettikotelo


Jatketaanpa itsetehtyjen joululahjojen esittelyä veljelleni ja hänen vaimolleen virkkaamallani tablettikotelolla. Velipoika ja vaimonsa hankkivat pari viikkoa ennen joulua itselleen iPad mini -tabletin, ja kun siitä kuulin, oli selvää mitä heidän yhdestä paketistaan tulisi löytymään.

Virkkasin tabletille siis harmaan kotelon valkoisilla raidoilla.

Lahja oli mieluinen, sillä veli oli jo aikonutkin tilata multa tabletille kotelon. Onneksi kerkesin yllättää!---

Täällä on tänään ollut oikein kunnon maanantaifiilis, päivä jolloin mikään ei mene niinkuin oli suunniteltu. Peilistä aamulla huomattu näppy keskellä otsaa aloitti aamun pirteästi, ja päivä jatkui kaikenlaisilla sattumuksilla ja vastoinkäymisillä. Työpäiväkin venyi niin, että olin kotona vasta kuudelta, vaikka töihin olin lähtenyt jo kahdeksaksi. Tietokonekin päätti tiltata ja lyödä näytöt mustaksi töissä viimeisen puolin tunnin aikana, juuri kun minulla oli monta tiedostoa auki ja sähköpostin kirjoitus kesken, ja toimiston it-pojat oli tietysti jo lähteneet. Onneksi puhelimen päässä oli mun oma koti-it-tuki. Kotiin tullessa avaimet oli sisällä, mutta onneksi mieskin kotona. Ja eiköhän meidänkin läppäri iskenyt tiltin päälle kun erehdyin siihen koskemaan. Aaarggh. Tähän päälle vielä ärsyttävä puhelinralli yhden viraston kanssa, kun vastailin vähän väliä soivaan puhelimeen (odottamaani puheluun) ja huhuilin haloota, kunnes jollain kymmenennellä vastauskerralla tunnin soittelun jälkeen toisestakin päästä viimein kuului jotain, kun naisääni kertoi heillä olleen linjoissa vähän häikkää tänään. Ei ollut mun päiväni, taidan painua hampaiden pesulle ja lakanoiden väliin, ennenkuin mitään muuta ehtii enää tänään tapahtua.

Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä! :)


Edit. Niin ja tän postauksen julkaisu vaati jonkun kaksikymmentä julkaisuyritystä, ennenkuin onnistui! Ei tosiaan oo mun päivä. :D

4 kommenttia:

 1. Hei minkälaista lankaa sä käytät sun töihin? Tein lasinalusia kavereille lahjaksi niin tein kaksinkertaisesta puuvillalangasta ja sitä oli ärsyttävä virkata, kun se lanka on kuitenkin niin säikeistä. Yksinkertaisesta taas tuli tosi löysät ja varsinkin lasinalusista haluaisin jäykemmät. Voit laittaa vaikka spostia jos et halua noita yleisesti kertoa kun ovat kuitenkin sulle bisnestäkin. nauravanappi@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tällaisia voi tehdä mistä puuvillalangasta vaan, tärkeintä on että koukku on vähän ohjeistettua pienempi, jotta lopputuloksesta tulee jämäkkä. :) Voin nakata sulle vielä sähköpostia!

   Poista
 2. Nämä sun tuottee on kyllä niin ihania ♡♡ kävin läpi ja ihastelin. Mietin samaa tuosta langasta. Sulla on todellakin täydellinen käsiala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :) <3 Paljon kun tekee niin käsialastakin alkaa tulla aika tasaista... :)

   Poista