27. helmikuuta 2014

Maatuskat
Muhun tosiaan iski kirjoneuleinnostus ihan täysillä, näiden norjalaislapasten myötä. Maatuskat valmistuikin heti samaan syssyyn, olympialaisten kisakatsomossa kotisohvalla.
Maatuskalapaset löysin lukijan vinkkaamina, ja ihastuin heti. Ohje maatuskoihin löytyy täältä. Lankana 7 veljestä valkoisena ja kirkkaana punaisena, puikot kokoa 3,5.

Rannekkeet tein ohjeesta poiketen ihan tavallisena 2 o 2 n-resorina, koska halusin lapasten mahtuvan hyvin takkien hihojen alle. Malli on ihana, ja tätä oli aika simppeli neuloa tv:n katselun lomassa.


Ne on ihanat! Pirteät, hauskat, lämpimät ja suloiset! Pari viikkoa sitten valittelin että tarvisin lapaset työmatkoille, ja nyt niitä syntyikin sitten kahdet. Enempää en taida tähän hätään tarvita.... :)


10 kommenttia:

 1. Odottelinkin jo, että koska nämä valmistuu. Arvasin että tykästyt, ei näistä voi olla pitämättä. :D Ovat muuten tosi nätit, mainiot värit!

  Mä olen tehnyt näitä muutamat, mutta käyttänyt maatuskaan 7veljestä raitalankaa.

  T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo oikeassa olit! :D Munkin tulee varmasti tehtyä näitä jossain vaiheessa lisääkin, oli niin kiva malli neuloa. :)

   Ja kiitos paljon!

   Poista
 2. Oi ei miten suloiset lapaset! Mainiot :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä ihanat, kauniit ja pirtsakat =)

  VastaaPoista