1. maaliskuuta 2014

Herkkuaamiainen


Miehelläni oli toissapäivänä syntymäpäivä, ja meidän perinteenämme on viedä aina syntymäpäiväsankarille aamiainen sänkyyn. Se on luksusta, saada aamiainen valmiina ja vielä tarjottimella sänkyyn. Lempeä herätys ja rauhallinen aamupala, toki samalla lahjapaketteja auki rapistellen.


Kahvia, tuoremehua, voileivät, viinirypäleitä ja pari pikkuruista minttusuklaaleivosta. Aamupalan ei tarvitse olla mikään vuosisadan panostus erikoisine herkkuineen, vaan riittää että se on toiselle rakkaudella valmistettu, ja siihen on ajatuksella valittu päivänsankarille mieluisia herkkuja. Voileivät on tehty juuri sellaisiksi millaisina toinen ne mieluiten syö, ja kahvikuppi esilämmitetty kiehuvalla vedellä jotta kahvi pysyy pitkään lämpimänä. Pieniä rakkaudenosoituksia, joista huomaa että toista on ajateltu.

Itse odotan vastaavaa sitten huomenna, kun vietän omia synttäreitäni... ;) Onneksi se on sunnuntai, että voin oikeasti odotella herätystä rauhassa, ja nauttia sitten pitkän aamiaisen, koska ei ole kiirettä töihin..

Eilen oltiin töiden jälkeen muuttoapuna siskolle ja siskon avomiehelle, ja täytyy kyllä sanoa että meidän muutot sujuu jo aika tehokkaasti. :D Sen verran monesti on tullut samalla muuttoporukalla jo muutot hoidettua, että aika selvät on sävelet, ja valmista tulee vauhdilla. Ja ihana asunto heitä odottikin. :)

Kohta ollaan lähdössä Oulua kohti, vähän kaupoille, ja treffaamaan ystäviä. Kivaa tiedossa!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ajatus! :) Mitä miehellesi kekseit lahjaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa menin elämyslahjalinjalla; mies pääsee Kärppien jääkiekkopeliin istumapaikalle (ja lahja sisältää tottakai popkornit ja limsat ottelun ajaksi, sekä väliaikaeväät :D), sekä Sami Hedbergin stand up keikalle, ja sitten ostin Fingerporin sarjakuvakirjan. :D

      Poista