1. maaliskuuta 2014

Kevään eka


Tänään on kevään ensimmäinen päivä, koska mun kevääni alkaa maaliskuusta. Teknisesti ottaen maaliskuu on kai vielä kevättalvea, mutta niin keväiseltä tuolla ulkonakin jo näyttää että tohtisin jo julistaa kevään olevan täällä.

Sain Tiialta haasteen jo aikoja sitten, ja itseasiassa sain saman haasteen toisestakin blogista, blogista joka oli ehtinyt tässä välissä näköjään jo sulkeutua... hups. :D Näihin kysymyksiin on kuitenkin niin hauska vastailla, että annetaanpa mennä, vaikka vähän myöhässä tuleekin. Teen nyt haasteesta kuitenkin vain tällaisen pelkistetyn version, jossa vastaan vain Tiian kysymiin kysymyksiin.


1. Missä haluaisit asua kaikkein mieluiten?
- Kaikkein mieluisin asuinpaikka olisi niin utopistinen että sellaista ei olekaan. Mutta se olisi maalla omakotitalossa ison puutarhan keskellä, kuitenkin kävelymatkan päässä kaupungista. :D Hah, aika mahdoton yhtälö. Ja vielä jos siihen saisi kaikki läheiset asumaan sanotaanko vaikka kolmenkymmenen kilometrin säteelle, niin olisin aika onnellinen. Joo, mähän sanoin että tämä haave olisi utopistinen. Mulle tärkeintä on, että ympärillä on läheisiä, joten läheisten ympäröimänä olisin onnellisin. Niin että voisin kipaista iltakahville vanhempieni luokse, siskon kanssa lenkille, tai lastenvahdiksi kummitytölle, että voisin käydä laittamassa mummulle avuksi ruokaa ja käydä ystävän luona kahvilla samalla kun piipahdan lähikaupassa. Olisi ihanaa kun pyörällä pääsisi niin mustikkametsälle kuin kahvilaan salaatille, ja omakotitalon pihalla olisi omenapuita ja nurtsia. Niin, haaveilla saa, myös utopistisia haaveita. Olen kuitenkin onnellinen nykyisessäkin asuinpaikassani, vaikka haaveilenkin aika kovasti siitä omasta pihasta... eden rivitalon muutaman neliön pihatilkusta.
 

2. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?
- Tällä hetkellä en osaa kyllä yhtään sanoa, mutta toivottavasti ainakin olen onnellinen ja osa haaveistani on taas toteutunut. Toivon, että olen tässä nykyisessä työpaikassani ja olemme kotiutuneet tänne Oulun seudulle hyvin. Ja toivon, että meillä olisi se rivitalonpätkä.

3. Mihin käyttäisit nyt 1000 €?
- Matkaan johonkin ulkomaille. Tai silmien laserleikkaukseen, joka on ollut haaveeni jo vuosia, mutta joka saa rahoituksenpuutteessa vielä odottaa.

4. Joku biisi mistä tulee paljon muistoja mieleen?
- Näitähän on vaikka kuinka paljon, mutta sanotaan tähän vaikka Janne Raappanen Kaksi Onnellista, joka oli meidän häävalssimme.


5. Paras juhla vuodessa?
- Joulu! Oon jouluihminen.

6. Mikä on puhelimesi tärkein sovellus?
- WhatsApp, sähköpostisovellus, netti sekä radio ovat jokapäiväisessä käytössä.

7. Oikea kamera vai puhelimen kamera?
- Oikea kamera ihan ehdottomasti, mun Canonin järkkäri on mulle tosi tärkeä.

8. Jokin pakkomielle mikä sulla on?

- Hmm... No ainakin tarkistelu. Kotoa lähtiessä tarkistelen laukun sisältöä monta kertaa, että onko avaimet, puhelin, lompakko ja muut tärkeät mukana.

9. Minne haluaisit matkustaa?
- Vaikka minne! Helpompi olisi kertoa, minne en haluaisi matkustaa. Mutta tällä hetkellä haluaisin johonkin lämpimään ja varmasti aurinkoiseen paikkaan, vaikka johonkin paratiisisaarelle!
10. Mitä pelkäät?
- Kaikkein eniten pelkään sitä, että läheisilleni tapahtuu jotain. Että menetän jonkun minulle rakkaan.
  
11. Oletko aamu- vai iltaihminen?
- Aamuihminen ehdottomasti enemmän.En laita tätä haastetta enää eteenpäin, koska tämän haasteen saamisestakin on jo niin kauan.

Tänään vietettiin tosi kiva päivä kaupungilla, ystävien perhettä oli niin kiva nähdä! Käytiin syömässä kunnolla (etanoita, nam!), kierreltiin vähän kaupoilla, ja lopuksi juotiin kahvit vielä ystävien hotellihuoneessa. Kylläpä maistui pikakahvikin hyvältä, kun oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa. Hellyttävin oli ystävien pikkuinen poika, oikea energiapakkaus, joka oli odottanut meidän tapaamista kovasti. Onneksi nähdään vielä huomenna, ennen kuin he lähtevät kotimatkalle, kun kahvitellaan täällä meillä.

Nyt menenkin pyöräyttämään nopsaan huomista varten vielä juustokakun, mukavaa lauantai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ää, mulla on samanlaiset koti -palikat!<3 Oli pakko kertoa:) Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihanat! :) Ostin ne joskus reilu vuosi sitten, ja tykkään vieläkin ihan hulluna.

      Poista