10. helmikuuta 2014

Siksak -hulluus


Muhun on iskenyt vakava siksak-hulluus. Oon rakastanut tuota kuviota jo pitkään vähän kaikessa, mutta nyt en näköjään osaa neuloakaan enää mitään muuta. Mulla ois siis esiteltävänä taas vähän siksak-kuviota... :D




Siksak- sukat neuloin omasta päästä, lankana Novita woolia valkoisena, vaaleanharmaana ja sähäkkänä pinkkinä. Varren kuvio on neulottu 54:llä silmukalla, mutta kuvion jälkeen kaventelin silmukat 48:aan, jotta sain sukasta omaan kapeaan jalkaani hyvin istuvan. Puikot oli kokoa 3,5.





Kuinka monta kuvaa sukista on liikaa?

Mun mielestä kahdeksan on vielä ihan ok, kunhan sukat on söpöt. Ja musta nää on! Värit on niin ihanat, että teki mieli kuvata ja kuvata. Ja sit en osannut valita että mitkä kuvista on kivoimpia, joten laitoin suunnilleen kaikki. Mut tulipahan perusteellisesti selväksi et oon kutonut toisetkin siksaksukat.

Nämä mustavalkoiset oli siis ne mun ekat, ja jäin totaalisesti koukkuun tuohon kuvioon. Seuraavaksi ajattelin aloittaa lapaset koska sellaiset tarvisin, mutta en tiedä et jumittaisko tässä uudessa ihastuskuosissa, vai tekiskö välissä jotain muutakin? :D Saapa nähdä!

Mitäs tykkäätte? Nappaako muihin siksak-kuosi?


22 kommenttia:

  1. I.h.a.n.a.t! Vau kun oot saanu varresta kapean vaikka silmukoita oli enemmän kuin yleensä (ainakin mulla on 48s varressa). Tekis kyllä mieli aloittaa tuollaiset sukat, varmaan ensimmäisen varren tekisin ihan intona, mutta siihen se varmaankin jäisi...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :) Joo kuvioneuleessa silmukoita on pakko olla vähän enemmän, koska kuvioneuleesta tulee nurjalta paksumpi lankajuoksujen takia, eikä kuvioneule jousta juurikaan. Niin ja mulla on aika tiukka käsiala... mutta noilla silmukkamäärillä tuli hyvät. :)

      Ja aloita vaan, tee sillä tahdilla kuin hyvältä tuntuu! :)

      Poista
  2. Kauniit värit ja siksak on aina mieleen :)

    VastaaPoista
  3. Todellakin nappaa! Mietin jo että pitäisikö hetkeksi hylätä ompelukone ja saumuri ja siirtyä puikkojen pariin yksien siksak-sukkien verran. Kai kaappiin vielä yhdet villasukat mahtuu, tai vaikka sohvan reunalle jos noin herkut saa tehtyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Joo hei hyvä idea, näähän vois jättää vaan sisustuselementiksi johonkin näköpaikalle... ;) Ei mullakaan sukista varsinaisesti pulaa ole. :D Mut tarviihan olla joka asuun sopivat!

      Poista
  4. Heh, omiin lapasiini tulossa siksaks -kuvioia, ihan tämän blogin ansiosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, hyvä et into on tarttunut! Se on ihan parasta :)

      Poista
  5. Nätit on! Itelläkin haaveissa toteuttaa sukat ITSELLENI sillä yhdellä samalla kaavalla. Siis tällaiset erivärisenä: http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2013/10/sukkatehtaalla-tuotantolinjan-ongelmia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, nuo sun sukat on kyllä ihanat! Aion kyllä tuollaisetkin toteuttaa, ja myös ihan itselleni! :) Ja kiitti!

      Poista
  6. Nuo sukat on niiiin kivat. Tykkään hulluna! Haluaisin siksak kuviota meillekin ♡

    VastaaPoista
  7. hih alotin just eilen tekemään tuota siksak - kuvioo niitten mustavalkosten lapasten kuvion ohjeella ja tuota.. en edes tiedä mitä tästä on tulossa.. :D liian niukka varmaan sukaksi ja liian iso lapaseksi. Ehkä etsin jonkun vielä pienijalkaisemman,ei tekisi mieli tuota vartta purkaa kun kuvio on niiiin söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei saa purkaa! Keksit sille vaan uuden käyttötarkoituksen! :D Joko teet pienemmät sukat ja annat jollekin lahjaksi, tai keksit siitä jotain ihan muuta, tee vaikka kolikkopussi ompelemalla toinen reuna kiinni ja toiseen reunaan vetoketju? :)

      Poista
  8. Kauniista asioista ei kuvia voi olla liikaa. Nämä on aivan mahtavat sukat, värit on niin herkulliset!

    VastaaPoista
  9. Kivalta näyttää, mukavan simppeli kuvio :)

    VastaaPoista
  10. Onpa hei kivat!
    Ja ei, kuvia ei voi olla liikaa, jos niitä on sopivasti! ;-)

    VastaaPoista
  11. Whii! Söpöt!

    Tee maatuskalapaset, niihin mulla (aloittelevalla kirjoneulenistillä?) ainakin riitti niin taidot kuin mielenkiintokin. Raverlystä löytyy ohjeet!

    T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Hei ja nuohan kuulostaa kivoilta, täytyypä tutustua malliin! :) Kiitti vinkistä!

      Poista