8. helmikuuta 2014

Uutta käsipuolessa


Blogissa on ollut viimepäivinä hiljaista, ja syy on tännekin rantautunut flunssa-aalto. Torstai-iltana nousi kuume, ja eilinen ja tämä päivä on menneet peiton alla koomatessa. Pahinta ei ees ole ollut se itse kuume, koska se ei ole noussut mihinkään huippulukemiin, vaan pahinta on yleinen jyrän alle jäänyt olotila. Ääni on kuin vanhalla viskibassolla, kurkussa santapaperia, ja nenäliinoja pitää olla pinollinen koko ajan käden ulottuvilla. Siitäkin huolimatta olo on myös tosi tukkoinen ja pää tuntuu painavan ainakin kymmenen kiloa. Seinätkin alkaa kaatua jo päälle, kun ei ole päässyt edes haistelemaan raikasta ulkoilmaa, ja makaaminen ja jaksamattomuus jo tympii. Oon siis lähinnä katsonut boksilta tv-sarjoja ja tänään olympialaisia, surffaillut tabletilla blogeja läpi (tabletti on kyllä sairaspäivien pelastus! Tv-sarjoja on näppärä katsoa sängyssä, ja blogeja pääsee selailemaan vaikkei jaksaisi läppäriä avatakaan.), ja ottanut päikkäreitä toistensa perään. Sellaista tänne, mitäs sinne ruutujen toiselle puolelle? Toivottavasti parempaa.

Tarkoitus ei edes ollut kirjoitella näin pitkää sairaskertomusta, vaan tulla lähinnä vilauttamaan lähetin tuomaa kaunokaista. Sairaspäivä piristyi kertaheitolla, kun lähettipoika soitteli ovikelloa, ja lykäsi syliini River Islandin paketin. Mun tilaamani ja hartaasti odottamani laukkukaunokainen tuli!
Mustaa nahkaa kultaisilla yksityiskohdilla. Kuvioidun ja sileän nahan kontrasti tuo laukkuun lisää jujua, vaikka muuten malli onkin hyvin klassinen. Tykkään, tykkään, tykkään!

Nahka on todella jämäkkää ja laadukkaan tuntuista. Näissäkin kuvissa laukku on ihan tyhjillään, mutta silti se pysyy jämäkässä muodossaan, joten tohtisin veikata että tämä kestää käyttöä hyvin. Ja sitä se tulee takuulla saamaankin.

Laukussa on klipseillä kiinnitettävä olkahihnakin, mikä onkin mulle aika ehdoton. Liikun paljon pyöräillen, ja ostoksillakin haluan saada kädet vapaaksi, joten laukku täytyy saada käsivarrelta myös olalle tai crossbodyksi.Se on niiiiin ihana. Kannatti odottaa ja etsiä. Selasin kyllä kaikki mahdolliset nettikaupat läpi niin moneen kertaan, että laukkutarjonnat muistaa jo ulkoa, ja kävin pitkään painia itseni kanssa siitä, minkä laukun tilaan. Kamalasti houkutti laittaa laukkuun vielä pari sileää seteliä enemmän, ja ostaa joku niistä mun unelmalaukuistani Korsilta tai Marc Jacobsilta, mutta tämän River Islandin laukun bongattuani päätiin siirtää sitä unelmaa vielä vähän myöhempään, sillä tämäkin aiheutti ihastuksen huokailuja, ja oli kuitenkin huomattavasti edullisempi...Mitäs tykkäätte hankinnastani? :)


6 kommenttia:

 1. Upea, upea ja vielä kerran upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain! En malta oottaa et paranen niin et pääsen ulkoiluttamaan tuota. :D

   Poista
 2. Toivottavasti olosi on jo parempi <3 Hankintasi on ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kunpa olisikin, mut ei tää olo vieläkään kovin häävi ole... aika sinnikästä tautia. :( Mut toi laukku onneksi vähän piristää... ;)

   Poista