5. helmikuuta 2014

Tammikuu tiivistettynäTammikuun paras hankinta: Ehdottomasti hopeinen kaulaketju (oliiviketju sydänriipuksella), joka on ollutkin päivittäisessä käytössä ostohetkestä asti.
Suosikkikäsityö: Siksak-sukat x 2, harmaat on muuten vielä esittelemättä, täytyypä kuvata ne piakkoin. :)


Paras reissu: Viikonloppu veljen perheen luona. Ihan parasta oli myös se, että matkat taittui junalla auton sijaan. Junamatkalla eväät repussa, hyvää luettavaa ja tabletilla suosikkisarjoja. Sekä mikä parasta, lupa ottaa pienet torkut missä välissä vain.
Paras kirja: Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi. Tämä kirja on täällä jo vilahtanutkin, mutta nyt suosittelen ihan tosissani, että jos vaatteet ja muoti kiinnostaa niin lukekaa, pohtikaa ja valaistukaa! :D Mulle tämä oli lähinnä vanhan kertausta kun oman alan kirjasta on kyse, mutta sellaiselle jolla ei vaatetusalan koulutusta ole alla, tämä tarjoaa varmasti paljon ahaa- elämyksiä. Ja monista alan kirjoista poiketen, tämä on selkeä ja helppolukuinen, kansankielinen jos niin voi sanoa. :) Tiivis paketti tärkeää asiaa, joka jokaisen vaatteita rakastavan tulisi lukea. 


Paras yllätys: Sain hääpukuni myytyä. Se oli myös haikeaa, mutta hyvä ettei puku jäänyt komeroon pölyttymään. Yllättävää puvun myymisestä teki se, että mulla ei ollut mitään myynti-ilmoitusta puvusta tällä hetkellä missään, vaan puvun ostanut morsian oli löytänyt ilmoitukseni täältä blogistani vuoden takaa.
Paras uudistus: Blogin ulkoasu koki vähän talvimylläkkää, ja sai keväisemmän ja keveämmän ilmeen. Meneillään on myös tunnisteiden karsimisoperaatio, siinä voi kyllä vierähtää hetki, mutta tavoitteena olisi saada niihin vähän selkeyttä.
Kuukauden kosmetiikkasuosikki: Huulipuna! Korallisen punainen Lumene, ja rohkeus myös punata sillä huulensa.Kuukauden paras sisustushankinta: Iso peili makkariin. Loppui se eteisen peilin ääressä ravaaminen aamuisin. :DAjattelin, että voisin alkaa koota jokaista kuukautta vähän yhteen tähän tapaan aina kuukauden lopussa tai seuraavan kuun alussa. Mitäs tuumitte? :) Toivottavasti muistan tämän vielä kuukauden päästäkin... :D

12 kommenttia:

 1. Kivoja juttusia, noi siksaksukat on iiihanat!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo yritän kyllä muistaa tehdä tästä perinteen. :) Tykkään aina listata ja koostaa asioita, joten tällainen on mun suosikkijuttuja. :D

   Poista
 3. Hassua. Oon elänyt kohta 23 vuotta niin, että ainoat Saramäet, mihin olen koskaan missään yhteydessä törmännyt on olleet omia sukulaisia. Kun taas nyt tässä ihan muutaman kuukauden sisään Saramäkiä tunkee joka suunnasta, esim. nyt tuosta kirjasta :) Ja pääasiahan mulla oli, että noi harmaat siksak-sukat on tosi herkullisen väriset ja ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saramäet on siis nousseet viime aikoina kuuluisuuteen! :D

   Ja kiitos, ne on munkin suosikit!

   Poista
 4. Kiva tiivistys. :) Ihania siksak sukkia. Mistä sulla on noihin ohje? :) Yhdet tein minäkin, novitasta löytyneellä ohjeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :) Siksak-sukat on ihan omasta päästä, ei ollut siis ohjetta. Ai Novitallako on ohje tämäntapaisiin? Enpä tiennytkään. :)

   Poista
 5. Kyllä, kiitos! Tästä tuli itsellekin hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Tällaisia on kiva tehdä, joten jos näitä on kiva myös lukea niin teen taatusti tästä perinteen. :) Kommenttinne ovat tärkeitä!

   Poista
 6. Olipa kiva postaus. Sun banneri on ihana, tuon tyylisen haluaisin itsellekin kun vaan pääsis ajan kans koneelle :) vinkkejä otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Vinkkinä vaan et istut alas ja päästät luovan hulluuden valloilleen! :D Mulla nää syntyy aina vaan testailujen kautta, idea aloittaessa on yleensä ihan erilainen kun lopputulos, kun tehdessä tulee uusia ideoita. :D

   Poista