24. helmikuuta 2014

Vinkit kuiville huulille ja kimalluksen kaipaajilleAjattelin tulla vinkkaamaan teille kahdesta uudesta kosmetiikkalöydöstäni, joita ilman en voisi enää elää! ;) No, ehkä voisin, mutta en yhtä makoisaa elämää.


Viimeiset pari viikkoa mun kynnet on näyttäneet samalta, koska lakkaan ne aina uudestaan ja uudestaan samalla lakalla. Eikä yhtään kyllästytä! No ei tietenkään, koska kyseessä on glitterlakka ja mä olen pahimmanlaatuinen harakka.

Ihastuin ihan tosissani tuohon kuvassa kynsissäni näkyvään Maybellinen Color Show Crystallizen Rose Chic- sävyyn, punertava mutta hillityn sävyinen hilelakka, joka kyllä kimaltaa, mutta ei silti liikaa arkilakaksikaan.

Ja ihan parasta tässä on se, että se kuivuu ihan älyttömän nopeasti, ja hyvä lakkaus vaatii vain kaksi levityskertaa. (+ Itse lakkaan päälle vielä kerroksen tai pari kirkasta päällyslakkaa, koska en tykkää röpelöisestä pinnasta kynsissä. :D ) Tavallisen lakanhan ehdin aina söhräistä johonkin kuivumista odottaessa, joten ihanaa kun tämän lakan kanssa valmista tulee oikeasti nopeasti, eikä kuivumista tarvi odotella sormet harallaan. Miinuspuolihan tässä lakassa on sitten se poistaminen, se on vähän haastavampaa kuin tavallisen lakan, mutta on kai sitä elämässä vaikeammistakin asioista selvitty. ;) Ja tämä kyllä kestää kynsissä päivätolkulla lohkeamatta, joten ei tätä ihan alituiseen tarvitse olla poistamassa ja lakkaamassa uusiksi.

Toinen uusi suosikki kuvissa on tavallaan jo vähän vanhempi suosikki mutta uudessa muodossa. Mun lempparihuulirasvani on ollut Elizabeth Ardenin purkkihuulirasva siitä asti kun sen taxfreestä kesällä mukaani nappasin. Purkin ainoa huono puoli onkin se, että purkista rasvaa joutuu ottamaan sormin, ja musta tuntuu aika ällöttävältä ja epähygieeniseltä työntää likaisia sormiaan purkkiin vaikkapa kaupungilla saadakseni huulirasvaa. Nyt purkki majaileekin siis yöpöydällä, ja mukana pidettäväksi hankin tuota samaista rasvaa puikkomuodossa.

Tämä rasva on ihan ykkönen! Kosteuttaa hyvin, kiiltää kauniisti huulilla ja tuntuu ylelliseltä. Ja onhan tuo putelikin tosi kaunis! Sen jälkeen kun oon kokeillut läpi niin kaikki mahdolliset markettilabellot kuin paria parempaa huulirasvaakin, huomaan kyllä niin selvän eron, että oon valmis panostamaan vähän parempaan, hoitavampaan huulirasvaan. Markettien huulirasvat saa mun puolestani jäädä hyllyihin, sillä ero on huima.
Hurraa Elizabeth Arden! :D


2 kommenttia:

  1. Tuo samainen huulirasva on myös minulla ihan ehdoton suosikkiykkönen :)

    VastaaPoista