21. maaliskuuta 2014

Friday!


Tänään oli kyllä tämän talven kurjin talvipyöräilyilma. Kovilla pakkasillakin pyöräily vielä menee, mutta tänään kun aamulla pyöräteillä oli kymmenen senttiä lunta ja suoraan vasten kasvoja vihmoi jääkylmää räntää... ei ollut se kaikkein pirtein ja hemaisevin fiilis saapua työpaikalle ripsivärit poskilla ja otsatukka litimärkänä. :D (Note to myself: osta vedenkestävä ripsiväri!) Eikä sen puoleen juuri hauskempi ollut kotimatkakaan, kun pyörätiet oli paikoin paksun loskasohjon peitoissa, ja paikoin se sohjo oli jäätynyt... Kamalasti ei naurattanut siinäkään vaiheessa kun ekassa alamäessä huomasin pyörän jarrujen olevan jäässä. No, selvisin kuitenkin kotiin kaatumatta, vaikka matkaan tuhrautuikin tuplasti se aika kuin normaalisti, sen verran huonossa kunnossa oli pyörätiet.

Kotona sen sijaan kyllä nauratti. Lähetin miehelle kiireellä tekstarilla kauppalistan, kun olin saanut päätettyä mitä illalla leipoisin. Lähetin tekstarin, mutta vilkaisin vielä lähetyksen jälkeen viestin läpi että olihan siinä varmasti kaikki. Ööö... miltä kuulostaa "pussi sienet köyhät crushia" ja "villa tuorejuustoa"? :D Hahhaa, kiitos ennustava tekstinsyöttö. Wiener nougat crushia ja viola tuorejuustoa nyt kuitenkin olin ajatellut. Saatiin ainakin makeat naurut, kun mieskin soitti heti että mitäs sä nyt oot oikein leipomassa, kun aika erikoisilta kuulostaa nuo ainekset.


Ruuaksi taidetaan lämmittää eilistä avokadopastaa, se on kyllä niin hyvää, ja aika nopea tehdäkin. Me lisätään siihen usein maustamatona kanaa suikaleina, tulee vähän vielä ruokaisampi.Illan ohjelmassa olisi leipominen ja viikonloppusiivot. Viikonlopuksi onkin supermukavia suunnitelmia! :)

Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti