31. maaliskuuta 2014

Naperolle


Tänään sain tekstarin, että paketti oli saavuttanut vastaanottajansa, joten uskallan jo tämänkin tänne julkaista. :) Serkun vauvalle laitoin siis loppuviikosta yllärinä postin matkaan pikkuruiset tennarisukat ja tekemäni kortin. Ei olla ehditty käydä vauvaa vielä katsomassa, mutta sukat on odotelleet valmiina jo koko alkuvuoden, joten ajattelin varmistaa sukkien sopivuuden ja laittaa ne jo postiin... etteivät jää pieneksi sillä välin kun suunnitellaan kyläilyä. :DVärien perusteella nokkelimmat jo veikkailee siellä varmaan vauvan sukupuolta, ja poikahan se kyseessä onkin. Pikkuinen Eeli. Niin ihana nimi!
Korttia en halunnut tehdä siinä tavallisimmassa värissä, vaaleansinisenä, joten väreiksi valikoituivat vihreä ja keltainen. Nappeja kaivoin koristeiksi kätköistäni, niitä täytyisi kyllä hankkia lisää! Napit kun on ihan loistavia koristeita, niillä saa niin helposti kortteihin väriä ja elämää. :)


Ps. Huomenna on jännä päivä! Silloin teillekin selviää, mikä on saanut mut viime päivinä kihisemään innosta. :D Tiedän, oon vähän ärsyttävä kun vihjailen, mutta en malta pitää suutani supussa!

2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis lahja, ja erityisen kivoilta näyttää noi pirteät napit! :) Täytyis itsekin etsiskellä kirppiksiltä noita, hirveän kiva tapa tuunailla juttuja.

  -Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eppu! Joo nappien varalta kannattaa pitää kirppiksillä silmät auki. :) Ihan huippuja koristeita kaikkiin askarteluihin!

   Poista