1. huhtikuuta 2014

Tyhjä paperi haastettu


Otin vastaan Lotus Emilia Designin  Tyhjän paperin haasteen, ja osallistuin kilpailuun kuukausi sitten parilla ehdotuksellani. Viikko sitten maanantaina sain Lotukselta puhelun, jollaista olin vain villeimmissä haaveissani sormet ristissä toivonut - minun kuosini oli valittu nimekkään raadin toimesta kilpailun finalistiksi, eli kymmenen parhaan joukkoon! Oujee, teki mieli tuulettaa ja tehdä pari kärrynpyörää, olin niin riemuissani. :D

Ensireaktioni oli riemastunut mutta samalla pöllämystynyt. Toki osallistuin kilpailuun tosimielellä, mutta nähtyäni kilpailun kovan tason, en uskaltanut toivoa mitään. Uskoin sijoituksen kunnolla vasta tänä aamuna, kun näin oman kuosini Lotuksen nettisivuilla. Upeita kuoseja on mukana finaalissa, ja upeita kuoseja jäi finaalin ulkopuolellekin! Mielettömän mahtavaa, että minun kuosini ylti siltikin kymmenen parhaan joukkoon. Olen niin onnessani juuri nyt!

Tämä on siis se jännittävä juttu, josta olen täällä blogissakin vihjaillut!


Kuosistani löytyy siis origameja. Origameissa yhdistyy mielestäni perinteikkyys ja trendikkyys, kädentaidot, graafisuus ja leikkisyys - kaikki asioita joita arvostan. Siksi päädyin piirtämään kuosini origameista :)
Nyt alkaa siis kilpailun toinen vaihe, yleisöäänestys, jossa ratkaistaan, kenen kuosi painetaan talouspyyhkeisiin syksyllä 2014. Kilpailun voittaja ratkeaa siis yleisöäänten perusteella, joten äänenne ovat tärkeitä! ;) Äänestämällä voi vaikuttaa, ja kaikki äänestäjät voivat lisäksi halutessaan osallistua kymmenen 100€ :n Finnish Design Shopin lahjakortin arvontaan.
Jos siis haluaisit syksyllä Origameja keittiöösi, käy äänestämässä kuosiani! :) Olen todella kiitollinen jokaisesta äänestä! Kaikki kymmenen finalistia, sekä äänestys löytyvät täältä.

Nyt vaan jännitetään ja pidetään peukkuja. :)12 kommenttia:

 1. Kävin kattomassa noi vaihtoehdot ja ei sieltä noussut kun kaksi suosikkia. Tuo sun ja sitten se, missä oli niitä pihtejä ja pultteja.

  VastaaPoista
 2. Kävin katsomassa kuosit, ja täytyy sanoa että taso on tosiaan aika kova! Voin vain kuvitella miten vaikeaa on raadilla ollut valita finalisteja vain kymmenen, mutta tuo sinun kuviosi kyllä mielestäni ansaitsee ehdottomasti olla niiden joukossa :) Ja olipa se noista lemppareinkin, joten ääni meni sinulle!

  -Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi! :) Ja kiitos myös äänestäsi!

   Poista
 3. Upeaa, tosi hieno juttu! Olipa siellä monta hienoa kuosia, tosin noista ehkä jokunen turhankin "runsas" talouspaperiksi. Sinun omasi kuuluukin niiden yksinkertaisten joukkoon, jotka minun silmääni miellyttivät eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Halusinkin tehdä yksinkertaisen graafisen kuosin, enkä täyttää paperia liikaa. :) Talouspaperin pintakaan kun ei ole sileä vaan siitäkin tulee oma ilmeensä lopputulokseen. Musta on hienoa että finaalin on kuitenkin valittu keskenään erilaisia kuoseja!

   Poista
 4. Täältä lähti sinulle ääni :) Hienoja kuoseja kaikki, jotkut tosin olivat mun makuun vähän liian massiivisia noin pienelle pinta-alalle. Origami-kuosi on kivan selkeä ja graafinen ja lisäksi aika herkullisen värinen. Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Kylläpä nämä kommentit lämmittääkin mieltä :)

   Poista
 5. Onnea ja ääni sulle ;) Kivan selkeä kuosi ja ihana värit!

  VastaaPoista
 6. Sun kuosisi oli kaunein myös mun mielestä. Kävin äänestämässä.

  VastaaPoista