12. maaliskuuta 2014

On niin helppoo olla onnellinen


"Heii... On niin helppoo olla onnellinen
Heii... Ja tyytyy siihen mitä on

Helppo olla vapaa kuvitella
että kaikkeen löytyy syy
Mut miten rakkaus
tai maailman synty selittyy

Mä voin suunnitella mun koko elämän
vaimon ja viran ja talonkin
Mut kaikki menee toisin
joku suunnittelee mua paremmin"


Olavi Uusivirran Me ei kuolla koskaan- levy soi saabin soittimessa melkein puhki sinä vuonna kun sain ajokortin. Pimeitä metsäteitä ajaessa luukutin tuota levyä täysillä, ja hoilasin mukana minkä ääntä lähti. Osaisin varmaan edelleen laulaa mukana koko levyn biisit. Maailma tuntui olevan auki, ja aika monen biisin sanoituksetkin kolahti kovaa nuoreen tyttöön. Kolahtaa ne edelleen. Välissä meni jokunen vuosi, etten saanut Uusivirran uusista biiseistä mitään erityistä irti, eikä ne oikein kolahtaneet, mutta uusin levy taas kolahtaa.Tänään on ollut helppoo olla onnellinen. Tänään tuntuu siltä, että vanhat sanonnat asioiden järjestymisestä pitävät taas paikkansa. Kyllä niillä asioilla vaan oikeasti on tapana järjestyä, kun jaksaa vaan uskoa eikä itse menetä toivoaan. Mies nimittäin sai täältä töitä, oman alansa töitä. Tänään on ollut erityisen kevyttä hengittää, niin suuri kivi vierähti sydämeltä.

Nyt meillä molemmilla on oikeasti paikkamme täällä, ja tuntuu siltä, että täällä nyt oikeasti ollaan asumassa, eikä vain jotain välivaihetta elämässä. Niin helpottavaa, kun toisellekin löytyi täältä oma paikkansa. Olen niin onnellinen, että mies oli valmis kanssani tänne heti minun työni perässä muuttamaan, ja olen niin onnellinen, että miehellekin löytyi täältä nyt oma paikka, ja vielä tosi hyväkin sellainen.

Oon hokenut koko ajan että asioilla on tapana järjestyä, ja sain siihen vieläkin enemmän uskoa nyt kun taas asiat kääntyi parhain päin. Toki väliin on mahtunut monenlaisia tunteita turhautumisesta pieneen epätoivoon, mutta niin vain päällimmäiseksi jäi taas hyvät asiat. Kaikelle on varmasti tarkoituksensa. Toista muusikkoa ja biisiä lainatakseni, olo on nyt kiitollinen, siunattu, onnellinen.On niin helppoo olla onnellinen. Hoen aina sitä, miten pienistä asioista tulee osata nauttia, mutta toki se on helpompaa, kun suuret linjat ovat kunnossa. ;)


4 kommenttia:

 1. Isosti onnea teille ja miehellesi! Samanlaisessa tilanteessa ollaan täälläkin aikoinaan oltu ja läpi on käyty kaikenlaisia turhautumisen ja pettymisenkin fiiliksiä. Mutta niin kuin sanoit, asioilla on tapana järjestyä ja hyvä niin :) Se tunne kun pääsee taas kunnolla kiinni arkeen ja rutiineihin - tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) Ja se on vähän hassuakin, miten sitä odottaa sitä tulevaa tavallista arkea. :) Vaikka viimeisimmissä kuukausissa ihanaa onkin ollut se, että yhteistä aikaa on ollut paljon. Mutta silti, alkava tavallinen arki tuntuu hyvältä. :)

   Poista
 2. Hei, tosi upea juttu! Onnea teille molemmille miehen uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista