9. huhtikuuta 2014

Arkea


Viime päivinä olen....

- Leiponut pullaa. Tehtiin sekä tavallisia korvapuusteja, että suklaakorvapuusteja. Pakastin on taas täytetty!


- Käynyt Oulussa, käveleskellyt ja fiilistellyt kevättä.


- Herkutellut sushilla. Käytiin siskon kanssa testaamassa Oulun Yuki Sushi. Voi nam! Voin suositella paikkaa erittäin lämpimästi. Kauniit tilat, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka! Tästä paikasta tulee varmasti mun vakkari Oulun visiiteillä.


- Käynyt Oulun Nappi Kikassa täydentämässä vähän käsityövarastoja... hups. Tuo Nappi Kikka on kyllä sellainen putiikki jossa kannattaa piipahtaa, pieni liike mutta hillittömästi valikoimaa. Varmasti suurin nappi- ja nauhavalikoima Oulussa, sekä tietysti vaikka mitä ihania lankoja ja muita käsityötarvikkeita. Aarreaitta!- Kyläillyt Haukiputaalla. Viemisiksi oli pakko ostaa Marimekon Hauki- servettejä!


Sellaista tänne. Aika kiireistä arkea, mutta se onkin mukavaa! Toivon vaan etten olisi tulossa flunssaan, kurkkuun nimittäin kasvoi viime yönä kaktus. Taidanpa juoda vielä kupillisen teetä hunajalla, ja painua sitten nukkumaan! :)


2 kommenttia:

  1. Hauskat hauet! Arki on mun mielestä ihan parasta,mä kun olen tälläinen kotihiiri...Tosin tuollaiset kaupunkivierailut kyllä kummasti piristää,eikö?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Ja kun Oulu on tässä ihan vieressä niin siellä on kiva piipahtaa viikollakin, töiden jälkeen. :)

      Poista