10. huhtikuuta 2014

Koska olet tärkeä


Joskus on kiva ilahduttaa ihan muuten vain, antaa lahja ihan vaan koska haluaa, ei siksi että olisi syntymäpäivä, joulu tai vaikka nimipäivä. Antaa jotain läheiselle sopivaa lahjaksi vaikka siksi, että toinen on itselle tärkeä ja haluaa ilahduttaa. Kudoin lapaset, ja annoin ne yllärinä siskolleni. Olivat juuri sopivat, ja ilmeisesti myös mieluiset!
Lapaset on kudottu samalla ohjeella kuin nämä itselleni aiemmin kutomani lapaset. Käytin lapasiin omista jemmoistani löytynyttä vanhempaa harmaata seiskaveikkaa, sekä samaista lankaa mustana. Huomasin, että tuo vanhempi laatu oli hitusen paksumpaa kuin uudempi, joten siitä kutoen tuli lapasista vähän tiiviimmät sekä pienemmät. Oli myös aika pörröistä tuo vanha seiskaveikka, kuten kuvistakin huomaa!

Eiköhän näillä pysy siskon kädet lämpiminä kouluun pyöräillessä. :)8 kommenttia:

 1. Yllärilahjat on parhaimpia. Muistuttaa ihan muuten vaan että olet tärkeä ja rakas ja haluan ilahduttaa sinua.. <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan parasta onkin ilahduttaa ihan yllättäen, kun toinen ei odota mitään lahjaa. :)

   Poista
 3. Ehdin blogeja lukemaan oikeastaan loma-aikoina, joten olen tässä tätä sun blogia nyt kahlaillu läpi ja siksi näitä kommentoin näin jäljessä :)
  Tehtiin opiskelukaverin kanssa muutama vuosi sitten rasitus- ja kulutustestejä mm. uudelle ja vanhalle (15 vuotta, löytyi kätköistä) Nallelle, ja kyllä se vanha Nalle vaan oli laadultaan parempaa! Asiaa voisi varmaan ihan gradun verran tutkia, mutta kun niin moni muukin asia kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva vaan kommentoit. :) Ei mitään väliä milloin kommentit tulee, luen kuitenkin kaikki. :) Joo kyllä aika monessa asiassa huomaa laadun olleen ennen parempaa, nykyään laatua on huononnettu saadakseen hintaa alemmas, sekä saadakseen asiakkaat ostamaan useammin ja enemmän. Myös ihmisten kulutustottumukset on muuttuneet, enää ei edes haluta kaikessa pitkäikäistä ja kestävää, vaan halutaan vaihtelua ja uutta, mieli muuttuu ja kyllästytään... onhan se aika surullistakin. Ja tämä koskee siis kaikkea kulutustavaraa, mutta myös noita lankoja ja kankaita.

   Poista