6. huhtikuuta 2014

Triforce


Mua koukuttaa nyt kuvioneulonta ihan tosissaan, ja viimeisimpänä hurahduksena myös kuviovirkkaus!

 
Kuka arvaa mitä tästä on tulossa? :)

10 kommenttia:

 1. Mä oon pitänyt kuviovirkkausta hirveän hankalana, varmaan siksi, että olen niin huono virkkaamaan. Tässä kuitenkin yksipäivä, aivan omasta päästäni sovelsin ja kuviovirkkasin - totesin, että tämähän on helpompaa kuin kuvioneulonta!

  Mä näen tuossa läppäripussukan. Varmaan siksi, että itsellä on kolmioinen kuviovirkattu läppäripussukka suunnitteluasteella, kun vaan aloittaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo tosiaan yhtään hankalaa, tai ainakin tekniikan oppi tosi nopeasti! En mäkään ollut ennen toissapäivää kirjovirkannut. :D

   Eipä oo läppäripussukkaa tulossa... :) Mutta hyvä veikkaus!

   Poista
 2. Vau! Mulla on kans kuvioneulonta/virkkausbuumi menossa, itsellä ois tarkoituksena virkkailla kylppäriin säilytysrasioita ja ruokapöydälle tabletteja kunhan sopivat langat vain löytyisi. Ja mikseipä tyynynpäällisiä tai peittojakin, jos oikein hurahtaa :)
  Ja hirveen tasainen työnjälki sulla! :)

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihania suunnitelmia sulla! Mun tekis mieli tehdä taas virkattu torkkupeittokin, ja tyyny jollain graafisella kuosilla kuviovirkaten... Mut mielenpäällä on aika monta muutakin pienempää projektia, jotka aion toteuttaa ensin. :)

   Ja kiitoksia!

   Poista
 3. Heheee, minä oon tylsä ja heitän vain että teet juuri sen mitä ohjeessakin on, eli iltalaukkua ;) Mukavaa sunnuntaita virkkauksen parissa, itsellä on puikot kans käsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... hyvä veikkaus! Saapa nähdä syntyykö iltalaukku. :)
   Mukavaa iltaa sullekin käsitöiden parissa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Nooo.... tää arvaus on vähän oikeaan suuntaan, mut ei silti oo kesäkassi. :) Toivottavasti lähiviikkoina saan esitellä valmista!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mieli tekisi tehdä kyllä tyynynpäällinenkin tällä kuosilla! Mutta tästä ei oo nyt tyynynpäällistä tulossa. :)

   Poista