7. huhtikuuta 2014

Maaliskuun mainioimmat


Olis taas aika koota yhteen maaliskuun parhaita juttuja. Maaliskuu olikin tapahtumarikas kuukausi! Maaliskuussa tapahtui paljon hyvää ja onnellista, mutta koska kenenkään elämä ei ole pelkkää ilon suitsutusta, mahtui mukaan vähän ikäviäkin juttuja. Reilusti plussan puolella silti mennään, joten hyvä mieli jäi tuosta tapahtumien kuukaudesta. :)

Maaliskuun paras hankinta: Vagabondin tennarit
Kuukauden paras uutinen: Miehen saama oman alansa työpaikka. Elämä tuntuu olevan nyt paremmin järjestyksessä kuin pitkään aikaan!

Kuukauden paras yllätys: Sijoittuminen Lotus Emilia Design - suunnittelukilpailussa finaaliin. Olis niin mahtavaa jos syksyllä saisi ostaa kaupasta talouspaperia itse suunnittelemallaan kuosilla, arjen designia. Pyyhkiä sokeriset sormet Origami- kuosiin. En osaa edes kuvitella, miten siistiä se olisi! Jos tekin haluaisitte Origamia keittiöihinne, niin käykäähän äänestämässä mun kuosiani! Samalla voitte halutessanne osallistua Finnish Design Shopin lahjakorttien arvontaan. :)

Suosikkikäsityö: Ompelemani nahkalaukkuParas DIY- ohje: Tuo samainen nahkalaukku, johon yksityiskohtaiset kuvalliset ohjeet löytyy täältä!

Kuukauden kosmetiikkasuosikki: Lumenen Blueberry- sarjan eyeliner, joka on ihan mielettömän hyvä! Paljon parempi kuin edes odotin. Just tällaista nimittäin etsiskelin jo vuosi sitten tuloksetta, ja päädyin sitten käyttämään kohtuullisen hyvää eyelineria vuoden. Nyt saan nakata ne ihan ok:t mäkeen, kun löytyi näin loistava tuote.Kuukauden paras herkku: Suklaayllärimuffinsit, joihin ohje löytyy täältä. Maaliskuussa tuli kyllä leivottua aika paljon; tuli tehtyä ainakin pullaa, mustikkapiirakkaa, muffineita, parikin erilaista juustokakkua sekä perunarieskaa. Hmm, nyt kun tuota listaa katsoo niin onneksi tuli käytyä myös lenkillä! :D

Maaliskuun paras aktiviteetti: Vieraiden kestitys! :D Ihan mahtavaa kun saatiin niin monet rakkaat kylään maaliskuussa, ja kummityttökin oli piristämässä yökyläilyllään yhtä maaliskuun viikonlopuistamme. Sain myös rakkaan ystävän entisestä kotikaupungista käymään, ja oli kyllä niin ihana nähdä. On niin ikävä sitä kun pystyi piipahtamaan kylään koska vain, kun oli paha mieli ja tarvitsi olkapäätä, tai kun oli huippu fiilis ja halusi jakaa sen ystävän kanssa. Maaliskuussa treffasin myös pari ystävää, joita en ollut nähnyt pitkään aikaan, ja sekin oli huippua!


Maaliskuu oli siis aika mainio. :)


4 kommenttia:

 1. Eyelineristä tuli mieleen, että oletko kokeilluit We Care Iconin lineriä? itsele liner on ollut ihan peikko kun on ollut just niitä paskoja. Kunnes jossain meikkaajan blogissa kehuttiin sitä hulluna ja vielä halpakin on niin oli pakko ostaa ja nyt minäkin osaan käyttää lineria. Se on tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut! Kiitos vinkistä. :) Tää Lumenen yksilö vaan oli niin hyvä etten taida ihan heti vaihtaa. :D

   Poista
 2. Hyvä kenkävalinta! Itse sattumalta ostin samat, mutta varrettomina. Jouduin itsekin hetken punnita varrellisten ja varrettomien välillä, mutta halusin sitten lopulta erityisen keväiset kengät, joten siksi varrettomat veivät voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varrettomat olis kyllä ollut keväisemmät. :) Mun jalkaan se varreton ei vaan istunut yhtä hyvin, tuntui jotenkin ikävältä kantapäässä.

   Poista