6. toukokuuta 2014

Sähäkkä putkipenaali


Virkkasin putkipenaalin kynille, puikoille ja virkkuukoukuille. Inspiraatio löytyi tietysti Molla Millsin Virkkurista, tällä kertaa ykkösosasta. Sovelsin ohjeen Novitan Miami- langalle, sekä tein penaalin kiinnitystä varten kujan nyörille, ja vitsit miten tykkään lopputuloksesta. :)

Kätevä ja söpö. Värikin on aika sähäkkä!


Lankana siis Novita Miami musta ja vihreä, ja virkkuukoukku oli numero 3,5. Nyörin tein letittämällä samaisesta Miami- langasta.

Harmi ettei mulla oo enää koulua tai oikein mitään muutakaan tilannetta, mihin tarvisin penaalia. :D Mut ajattelin säilyttää tässä koukkuja ja puikkoja, tai ehkä tusseja, ja jos joskus tarvitsen niille kuljetuspaikkaa, niin nyt sellainen ainakin on!

6 kommenttia:

 1. Bueno! :) Vihreä värikin miellyttää simmuja!

  Minäkin tein samanlaisen Mollan ekan kirjan innoittamana, kovasti on ollut käytössä virkkuukoukkujen säilytyksessä. Uusi kirjakin on aivan mahtava, vielä en ole ensimmäistä työtä kuitenkaan saanut valmiiksi.

  Aurinkoisia toukokuun päiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Mä ostin tuon vihreän kerän vaikken tiennyt yhtään mitä siitä tekisin, teki vaan mieli saada siitä jotain kun väri oli jotenkin niin raikas. :D

   Joo uusi Virkkuri on aivan ihana sekin. :) Mä en ole vielä edes aloittanut siitä mitään, mutta tarkoitus olisi aloittaa pian... :) Täytyypä tulla kurkkaamaan sun blogiisi sun versioitasi penaalista.

   Kiitos ja samoin sinne!

   Poista
 2. Tämähän on aivan syötävän ihana, toimii varmasti hyvin puikkojen ja koukkujen, varsinkin koukkujen säilyttäjänä! Taas yksi ihana idea lipsahti tuonne omalle To-do-listalle! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari! Joo eiköhän nyt pysy virkkuukoukut vähän paremmin tallessa, jos muistan laittaa ne kaikki aina tänne... ;)

   Tää oli vieläpä supernopea ja helppo tehdä. :) Tekisi mieli tehdä toinenkin jossain muussa värissä...

   Poista