3. toukokuuta 2014

Slightly hippy


Vappua vietettiin kummitytön kanssa touhaillen, perheen kanssa aikaa viettäen, ystäviä tavaten ja vähän shoppaillen! Piipahdettiin pitkästä aikaa Kokkolassakin, käytiin kylässä ystävillä ja pyörittiin vähän kaupungilla. Ihana oli päästä vähän haistelemaan Kokkolan tuulia ja tallaamaan tuttuja katuja. Voi kun mulla onkin välillä kova ikävä sinne, niin ystäviä, kuin myös vanhoja tuttuja paikkoja, lempparikauppoja, tuttuja myyjiä kaupoissa, vanhoja kotikulmia, lempparia lenkkireittiä, kevätrullakojua, kaupungilla käveskelyä, ihania salaattipaikkoja, ystävien kanssa kahvittelua, sunnuntain sulkapallovuoroa... kaikkea tuttua ja tavallista, jotka kuului arkeen niin monta vuotta. Odotan sitä, että kotiudun tänne uusille kulmille samalla tapaa, aikaa siinä menee, mutta onneksi täälläkin on tosi hyvä. Ikävöin, koska Kokkolassa vietin monta onnellista vuotta ja sinne jäi niin paljon kaikkea hyvää. Haikea, onnellinen ikävähän on kaunis asia, ja Kokkolassa pääsee onneksi aina käymään. Ja, koska asioilla on aina monta puolta, on täällä taas paljon sellaista, mitä Kokkolassa ei ollut.

En kuitenkaan ajatellut kirjoittaa kokonaista postausta ikävästäni, vaan oikeastaan ajattelin vilauttaa teille shoppailusaalistani. :)






Ekana mun piti päästä käymään Sokos Emotionilla. Se on ihan mun lempparikauppani Kokkolassa, harmi kun sitä ei ole Kempeleessä eikä Oulussa. Emotionilta ostin aina kaikki kosmetiikat ja meikit, sekä usein myös alusvaatteet. Kokkolan Sokos Emotionissa saa aina ihan loistavaa palvelua, ja yhden myyjän kanssa tultiin tosi tutuiksikin. En varmaan unohda ikinä sitä, kun olin hakemassa meikkejä häitäni varten, ja tämä ihana myyjä halusi antaa mulle lahjaksi Lumenen seerumin häitäni varten. Olin aika häkeltynyt tuosta sydämellisestä eleestä. :)

Tällä kertaa kävin hakemassa Emotionista uuden pullon Versacen Bright Crystalia, koska omistamani pullo oli jo viimeistä tilkkaa myöten kulutettu loppuun, ja se sattui olemaan tarjouksessa. Sain myyjältä kaupan päälle vielä pikkuruisen pullon tuota samaa tuoksua. Aika kätevä käsilaukku/matkakoko mukana kuljetettavaksi.

Silmäni osuivat Emotionin korutelineessä myös Kaiion magneettilukollisiin hippikoruihin, samantyylisiin kuin Hipanemat joista kirjoittelinkin aiemmin. Ja oli sitten pakko hankkia tuollainen sininen! Hintaa oli 19,90 eli oli halvempi kuin Hipanemat. Miinuspuolena kylläkin yksi ainoa koko, joka omaan aika kapoiseen ranteeseeni on aika iso, kun taas Hipanemoja saa eri mittaisina. Mutta, tulin siihen tulokseen et tällainen rento kesäkoru saa ollakin reilu, ei haittaa vaikka pääsee pyörimään. Kovasti kyllä syyhyttää kokeilla tällaisen tekemistä itsekin, kunhan vaan saisin aikaiseksi hankkia vähän tarvikkeita... Noo, onhan tässä koko kesä aikaa. :)




Pukumiehestä löysin kaksi Selected Femmen t-paitaa. Oon vähän etsiskellyt kivoja, tyylikkäitä printtipaitoja, ja nyt kun Selectediltä löytyi ihan täydellisen mallinen paita, ostin molemmat värit. :D Meleeratun vaaleansinisen, sekä vaaleanharmaan. Ihanan pehmoinen, laskeutuva kangas, riittävän pitkä helma ja simppeli printti oli mun mieleeni, eikä yhtään haitannut että paitojen hintojakin oli alennettu. Mick'sistä puolestaan mukaan lähti seepraprinttinen pitkähihainen paitis.

Kaivoin muutama päivä sitten kevään kunniaksi käyttööni myös mun viime kesäiset vaaleat Objectin farkut, joita mun ei tullut talvella kiskottua jalkaani yhtään kertaa. Nyt ne tuntuu niin raikkailta ja vaaleilta, ettei tekis mieli muita käyttääkään. Se on kumma, miten näin valon lisääntyessä kokomusta alkaa näyttääkin tunkkaiselta, ja tekee mieli pukea sekä kirkkaita että vaaleita värejä taas ylleen.


Sellaisia löytöjä tällä kertaa. :) Nyt taidan mennä purkamaan taas laukkuja ja laittamaan pyykkikoneen pyörimään, tultiin nimittäin iltapäivällä takaisin kotiin, ja tuolla nuo kassit vieläkin eteisessä odottaa. Kovasti tekisi myös mieli ottaa joku käsityö illalla taas tekeille, oon nimittäin nyt pitänyt muutaman päivän lomaa puikoista ja koukuista, kun käsivarren särky alkoi enteillä jotain rasitusvammaa. Tietokonetyö+bloggailu+käsityöt taisi olla viime viikolla vähän liikaa käsivarrelle, mutta muutaman päivän tauko kaikesta edellämainitusta on tehnyt tehtävänsä . :)

Mites teidän vappu meni?

4 kommenttia:

  1. Ihana toi uusi korusi! Tuollaiset kesäkorut on ihan parhaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin on, tulee takuulla paljon käyttöä kesän aikana :)

      Poista
  2. Tuo Versacen tuoksu on ihan parhautta, itsekin olen sitä jo monen monta vuotta uskollisesti käyttänyt kyllästymättä! :) Mukavaa, että pääsit pyörähtämään mieleisissäsi paikoissa, vaikka ikävä meinaakin yllättää. Mutta kuten itsekin sanoit, sekin on vain positiivista, että osaa ikävöidä kauniisti ja varmasti reissut Kokkolaan ovatkin aina sitäkin mieluisampia ja antoisampia kun siellä ei aina ole :) Itselläni on hieman samantapaiset fiilikset aina Berliinissä käydessäni missä tuli muutama vuosi asuttua ja ah sinne on aina yhtä ihana palata muistelemaan siellä vietettyjä vuosia tutuissa ympäristöissä! :) Joihinkin paikkoihin sitä vaan kiintyy enemmän kuin toisiin, niin se vaan menee, mutta pitää vain osata nauttia siitäkin mitä on tässä ja nyt (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon käyttänyt tuota Versacea jo kaksi pulloa loppuun, ja edelleen se on musta aivan ihana ja ylellinen tuoksu. :)

      Nimenomaan noin niinkuin sanoit! Ja onhan se ihanaa että on tärkeitä paikkoja. :) Ja kuten postauksessakin kirjoitin, täälläkin on puolestaan paljon sellaista hyvää mitä Kokkolassa ei ollut. Yhtenä isoimmista asioista meillä on miehen kanssa täällä nyt molemmilla oman alamme työpaikat joista tykätään todella paljon, ja joista ollaan niin onnellisia että muutto oli ehdottomasti kaiken arvoista. :) Sitä vaan kestää hetken löytää täältä niitä samalla tapaa rakkaiksi tulevia paikkoja ja ihmisiä, jotka tekee tästä kaupungista lopullisesti kodin. Vaikka hyvin ollaan viihdytty ja täällä on kaikki hyvin. :) Välillä silti iskee ikävä, ja se on ihan luonnollista. Kaikkea ei voi saada, joten täytyy tehdä valintoja, ja meidän valintamme oli muutto Kempeleeseen. :)

      Poista