26. toukokuuta 2014

Täydennystä kylppärinkaappeihin


Loppuviikolla postissa odotteli taas täydennyspaketti kosmetiikkaa. Oon ihan hullaantunut Dermosilin kosmetiikkaan, koska niissä on mun mielestä ihan loistava hinta-laatu -suhde.

Ihanat tuoksut, kauniit pakkaukset, todella toimivat tuotteet ja edulliset hinnat. Kyllä vaan passaa. Dermosil on suurimmalle osalle ehkä tuttu työpaikkojen ryhmätilauksista, mutta itse oon tilannut näitä aina itse Dermoshopin nettikaupan kautta.


Tällä kertaa tilasin isot pumppupullot suihkugeeliä ja vartalovoidetta tämän kesän kausituoksussa, joka on muuten huumaavan ihana. Oon ihastunut Dermosilin rasvoihin juuri siksi, että ne on kosteuttavia mutta kuitenkin tosi nopeasti imeytyviä. Tilasin samaa sarjaa myös meikinpohjustusvoiteen suojakertoimella kesää ajatellen.

En ole aiemmin testannut Dermosilin meikkejä, mutta nyt tilasin testiin meikkipaletin ruskean sävyissä. Oon kuullut paljon kehuja Dermosilin meikeistä, joten toivotaan että tämä on kehujen arvoinen. :) Hinta ei ainakaan ollut paha, sillä paletti maksoi vain 7,90.

Niin, ja tottakai tilasin myös käsirasvaa. Oon käsirasvan suurkuluttaja, ja oon todennut Dermosilin rasvat kaikista parhaimmiksi. Tuo E-vitamiinivoide on ihan mielettömän hyvää, ja siinä on ihana, hento tuoksu. Vaikka edellistäkin samanlaista rasvaa on purkissa vielä jäljellä, tilasin toisen, jotta voin viedä toisen tuubin töihin työpöydälleni.



Ootteko te testanneet Dermosilin kosmetiikkaa? Mitä ootte niistä mieltä? :)

6 kommenttia:

  1. En ole edes tiennut, että Dermosililla on meikkejä! Ne aikankin mun silmään näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on niillä! :) Ajattelin testata ensin tätä luomiväriä, ja jos tykästyn niin varmaan seuraavaan tilaukseen lähtee muitakin meikkejä.

      Poista
  2. Aaa, enpä tiennytkään, että Dermosililla on jokin nettikauppa. Itse olen saanut niitä aina äidin tuomana ja olen tykännyt myös, sopii vähän herkemmällekin iholle, kun tuntuu, että saan kaikista puhdistusaineista vain finnejä. ja ihottuma Tosin niitä tulee auringostakin. Sisko käyttää lähes ainoastaan Dermosilia, kun on myös herkkähipiäinen, kehui niiden aurinkorasvoja ja jotain vaahtoavaa puhdistusainetta. Täytyypä itse suunnata kyseiseen nettikauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä liputan kyllä ihan täysin Dermosilin puolesta, kaikki kokeilemani tuotteet on olleet tosi hyviä! Aurinkorasvoja en ole vielä Dermosililtä testannut, enkä niitä puhdistusvaahtojakaan vaikka niitä tosi moni kehuukin. :) Mun täytyy koittaa rajoittaa Dermosililtä tilaamista, kun siellä on vaikka mitä tuotteita vielä, mutta en saa tilata uusia kun kaapitkin on pullollaan vielä sellaisia joissa on jäljellä.. :D

      Poista
    2. No niinhän siinä kävi, että opiskelija sai pienen omaisuuden uppoamaan kyseiseen kauppaan :D Täytyy käydä nyt läpi kaikki kaapit ja tehdä tilaa uusille. Tosin osa sattui juuri sopivasti ollut loppunut ja siskon vinkistä ostin vielä jotain, mitä en ollut ajatellut ostavani. Kehui kovasti hiuksiin jätettävää hoitaainetta (ja hiuspuuteria, jonka nyt jätin pois). Mun hiukset on todella käsitellyt (siis värjätyt) ja nyt kun olen hiustenpesuväliä pidentänyt 2 krt/vko, tuntuu että ne menevät vielä helpommin takkuun, kun ei päänahka rasvoitu samalla tavoin.

      Poista
    3. No niin, hyvä et löysit ostettavaa. ;) Onneks Dermosilin tuotteet on sentään edullisia, vaikka vähän tulis villinnyttyäkin verkkokaupassa... :D

      Poista