1. kesäkuuta 2014

Kukkaketo mekossa


Eilen juhlittiin tuoreita ylioppilaita sekä ammattiin valmistuneita. Onnea kaikille valmistuneille, ootte juhlanne ansainneet! :)

Itsekin pyörähdin yksissä ylioppilasjuhlissa kotipaikkakunnallani, kun naapurintyttö sai valkolakin. Juhliin pukeutumista aloin miettiä edellisenä iltana, ja kolusin vaatekaappini mekkoja läpi. Viime kesän alennusmyynneistä ostamani Edc by Espritin puuvillamekko oli tähän asti jäänyt ilman yhtään käyttökertaa, mutta nyt se pääsi vihdoin päälle.

Mekko on sataprosenttista puuvillaa, ihanan pehmoinen ja helppo päällä, ja rakastan kankaan hempeää vesivärimäistä kukkakuosia. Yläosan istuvuus ei ole ihan paras mahdollinen olkapäistä, joten sitä voisin vähän käyttää ompelukoneen jalan alla jahka ehdin, ja jahka keksin ensin että miten sitä muokkaisin.

Olkapäillä mulla oli iso ja kevyt tumman mintun värinen huivi, joka on muistaakseni joskus H&M:ltä ostettu.Kortin ylioppilaalle tein tietysti itse. Väritettyjä leimakuvia, Papermanian kaunista paperia, helmitimantteja ja Tildan nauhaa. Vähän harmitti, kun juhliin kävellessä alkoi sataa vettä, ja paketin päällä olleen kortin leimakuva ehti vähän tuhriutua ennenkuin huomasinkaan, kun muste lähti pisareista leviämään. :/ No, kesä ja silleen, ei voi mitään.Oli ihanat juhlat, herkulliset tarjottavat ja niin kaunis tuore ylioppilas! Juhlat on kyllä aina mukavia. :)


6 kommenttia:

 1. Upean herkkä kuosi! Sovituskuvia kehiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tullut otettua kuvia mekosta päällä tällä kertaa, mut voisin ottaa seuraavalla kerralla kun mekkoa käytän! :)

   Poista
 2. Oi kun kaunis kortti! Millä yleensä liimaat nuo nauhat kortteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kiinnitän nauhat kaksipuoleisella teipillä. :) Näistä on kyselty niin paljon, että voisin yrittää tehdä joskus vaikka vähän postausta aiheesta... :)

   Poista