14. elokuuta 2014

Consseja


Tikuttelin juuri päivähoidon aloittaneelle kummitytölleni hoidonaloitussukat. Punaiset tennarisukat, tällä kertaa ilman virkattuja merkkejä koska en ehtinyt sellaisia tekemään. Mutta ihan hauskat nää on kyllä ilman niitä merkkejäkin!


Punainen ja valkoinen kyllä mun silmiin aina niin raikas yhdistelmä, ja pirteä.

Ollaan muuten kummitytön kanssa vähän samikset, koska itselleni hankin syksyksi tällaiset:

Oon haaveillut rehellisen punaisista consseista jo pitkään, ja nyt keväällä päätin että syksyksi sellaiset on saatava. Olisin ostanut ne jo keväällä, jos olisi sattunut eteen hyvällä hinnalla, kuten nyt kävi. Mulla on yksi kirkkaanpunainen syystakkikin, joiden parina nämä jo näen. Ihanat, ihanat!

Kunhan conssit on ajettu sisään, ne on jalassa ihan maailman parhaat. Ja mun jalkaan istuu erityisen hyvin varsinkin tää perusmalli, paksummalla pohjalla sekä varrella.

Tuleva syksy ei tunnu ihan niin ankealta, kun viilenevien säiden ja pimenevien iltojen sijaan keskittää ajatuksensa ihaniin syysvaatteisiin ja kenkiin, vink vink! Syyspukeutuminen nimittäin on ihanaa, koska rakastan kerrospukeutumista ja isoja huiveja. Viileitä ilmoja mulla ei ole ollut ikävä, mutta tennareita ja isoja huiveja on!


8 kommenttia:

 1. Tosi söpöt sukat! :)
  Ihailin viininpunaisia converseja sokoksella, mutta multa löytyy jo kahdet niin ehkä seuraavat kenkäni ovat erilaiset sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Multakin löytyy consseja jo ennestään; juurikin sellaiset viininpunaiset, sekä violettiin taittavan tosi kauniin siniset tätä samaa mallia, ja sitten jo aika parhaat päivänsä nähneet mustat tarraconverset. Conssit on vaan on niin hyvät jalassa, et pakko olla useammassa värissä. Koska oon matchaus-friikki, kenkienkin värin pitää nimittäin sopia asuun. :D Ei siis välttämättä olla samanväriset tietenkään, mutta sopia yhteen muiden vaatteiden värien kanssa.

   Poista
 2. Pikku-Converset ovat kyllä supersöpöt :) . Minulle on tullut Conversekuume näiden postaustesi myötä. Punaiset olisivat tosi hienot. Tai mintunvihreät. Tai vaaleanpunaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon tällainen conversejen hehkuttaja. :D Oon vaan käytössä huomannut et halpiskopiot ei todellakaan oo samalla viivalla aitojen kanssa, aidoissa on niin paljon paremmin muotoiltu lesti, kun kopiot on yleensä ihan tasapohjaisia. Ja oon myös huomannut että ne kestää käytössä ihan älyttömän hyvin. :)

   Mintunvihreitä mäkin oon haikaillut jo monta kesää, kuten myös valkoisia!

   Ja kiitos, vielä söpömmät nuo pikkuconverset on käyttäjänsä jaloissa. :)

   Poista
 3. Nuo on hienot!! Paljonko sinä velottaisit noista conversi-villlasukista, mikäli teettäisi sinulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hmm, laitahan vaikka sähköpostia (annika.levanen@gmail.com) niin jutellaan lisää.

   Poista