7. syyskuuta 2014

Karkkiväreissä


Tämän pussukan valmistuminen otti aikaa.

Virkkasin tuon pussukan valmiiksi juhannuksen tietoilla suunnilleen viikossa, sitten iski blääh eikä vaan inspannut tehdä tätä valmiiksi pussukaksi asti. Kuukausi sitten ryhdistäydyin, kun puolivalmis säälittävä virkkuu pöydänkulmalla alkoi ärsyttää, ja ompelin pussukkaan vuoren sekä vetskarin. Vielä pussukan valmistuttuakin otti kuukauden saada valmis työ kuvattua ja kuvat tänne blogiin asti. :D En tiedä mikä tässä oli sellaista että tää jäi roikkumaan, vaikka tätä oli kiva tehdä ja tästä tuli ihan söpökin. Joskus niin vain käy.
En ole keksinyt pussukalle vielä käyttöä, kun mun edellinen meikkipussukkakin on vielä tosi hyvässä kunnossa. Meikkipussukaksi tää olis kyllä sopivan kokoinen, mutta katsotaan nyt, eiköhän tällekin vielä joku paikka ja käyttötarkoitus löydy.

Aika karkkinen pussukka tästä kyllä tuli; valkoista ja minttua vinoraitaa, polkadot pilkkua ja vielä pinkki vetskarikin pisteeksi iin päälle. Mallailin tuohon mustaa ja valkoistakin vetskaria, mutta pinkki veti puoleensa, vaikka tulikin nyt aika imelä. :D

Vai oliko pinkki vetskari vähän liian räväkkä valinta?

Ps. Huomasin vasta postauksen esikatselussa et nää värithän on suoraan mun blogin bannerista. :D Näköjään tuossa väriyhdistelmässä on mun silmään jotain kiehtovaa!

16 kommenttia:

 1. No ompa söpö. Ja pinkki ei ole yhtään liian imelä. Mukavaa twistiä vain tuo. Ei elämän tartte olla aina niin mustavalkoista. Ihanaa, et sait valmiiksi. Itellä käy monesti kans käsitöiden ja bloggaamisen kans, et työ valmistuu ja kuvatki tulee otettua, mut en vaan saa aikaseksi tehtyä postausta. Välillä siis postausviive töiden valmistumsen jälkeen on aika hirmunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. :) Joo tuo on kyllä totta! Joskus vaan jää postaamatta vaikka olisi kuvatkin otettuna, silloin mulla kyllä monesti tökkii siitä että koen ettei kuvat ole tarpeeksi hyviä tai sellaisia kuin olisin halunnut. Mutta joskus vaan tulee viivettäkin ja kuvat tulee postattua sit myöhemmin. :) Ja sitten toisaalta usein käy niinkin, että kuvaan ja postaankin jo samana päivänä kun joku työ valmistuu.

   Poista
 2. Ihanat värit ja kuosit! Pinkki sopii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Eikä ole pinkki vetskari yhtään liikaa, vaan just ihana! Kuten koko pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä et se muidenkin mielestä passaa, kiitos! :)

   Poista
 4. Ihanat värit ja kuosit! <3 Pinkki vetoketju sopii täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! Jotenkin musta ja valkoinen näytti liian tylsiltä, ja pinkissä oli vaan sitä jotain! :)

   Poista
 5. Voi ei mikä ihanuus, rakastuin niin kovasti että pakko-saada-tällainen! Niin herkulliset värit :)

  VastaaPoista
 6. Nää sun pussukat on niin ihania <3 Teetkö niitä myyntiin asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti, ihana kuulla! :) En oo toistaiseksi tehnyt, mut jos näitä alkaa kertyä nurkkiin enkä keksi kaikille käyttötarkoitusta, niin miksen voisi joskus vaikka laittaa blogiin myyntiinkin! :)

   Poista
 7. Eikun just niin ihana! Ei yhtään liian makea.

  VastaaPoista
 8. Ihana pussukka, ihanilla väreillä. Tykkään!Tykkään myöskin edellisen postauksen punaisista tennareista!! <3 Mulla on yhä vain ne yhdet: pinkit. Enemmän pitäisi olla. Värejä siis. Nuo pinkit miellän niin kesään (kevääseen)... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sade! :) Mun kaappiin converset on kyllä oikein hyökänneet nyt parin viime vuoden aikana. :D Mut ne vaan on niin loistavat mun jalkaan, ja kun oon todennut ne myös älyttömän laadukkaiksi, niin uskaltaa hankkia lisääkin.

   Poista