23. joulukuuta 2014

Sydäntortut


Life with Mari- blogin Mari oli leiponut kauniita sydäntorttuja, jotka oli niin ihanan ja herkullisen näköisiä, että halusin itsekin testata. Luumuhillon sijaan käytin vadelmahilloa, koska en ole luumun ylin ystävä. Mari oli käyttänyt sydäntortuissaan voitaikinaa, mutta itse kokeilin torttutaikinaa - virhe. Kuten blogien kuvista voitte vertailla, Marin tortut on paljon omiani kauniimpia, sillä omani kohosivat liian lehteviksi, mikä aiheutti sen että aika moni sydämistä keikahti vähän kyljelleen.

Lopputulos oli tosi herkullinen, kun kyytiin mahtuu paljon tavallista torttua enemmän hilloa. Mua kun tavallisissa tortuissa tökkii vähän se lehtitaikinan suuri osuus, kun hilloa on vaan silmänä keskellä, mutta tällä sydänmallilla jokainen suupala on hilloinen. :) Tykkään!

Note to self: ensi kerralla voitaikinaa, ei torttutaikinaa, niin lopputulos on kauniimpikin.


Kiitos Mari vinkistä, aion kyllä tehdä näitä jatkossakin. :)

1 kommentti:

  1. Jei mahtavaaa, lisää sydäntorttujen faneja! Tuo on hyvä huomio, torttutaikina ei tosiaan taida toimia tässä tarkoituksessa yhtä hyvin, siskoni nimittäin totesi tuon samaisen ongelman .. (Voitaikina on sitä paitsi parempaa;))
    Ja hei munkin täytyy kokeilla tuota vadelmamarmeladia! :)

    VastaaPoista