13. tammikuuta 2015

Joulukuun suosikit


Kuukauden suosikkikäsityö: Tölkinnipsuista anopilleni tekemäni korusetti. Tölkinnipsuista tekeminen oli samalla myös kuukauden paras uusi taito, jonka opin! En ollut aiemmin tehnyt tölkinnipsuista mitään, mutta nyt innostuin, ja näitä tulee taatusti syntymään lisääkin.



Joulukuun herkuin leipomus: Rocky road- palat vei kyllä kielen mennessään. Ja suolaisena herkkuna on pakko mainita myös ensimmäistä kertaa leipomani saaristolaisleipä, josta tuli mielettömän hyvää.



Kuukauden parhaat jutut: Joulun odotus! Joulun laittaminen kotiin, lahjojen värkkääminen ja hankkiminen, kynttilöiden polttelu ja lähestyvän joulun fiilistely. Joulukuussa myös syksyn Lights On- valaisinprojekti huipentui huutokauppaan, aloitin myyjänä Maker's Marketissa, olin pääjehuna järjestämässä rakkaalle ystävälleni baby shower- juhlia, ja vietin ihanan joulun läheisteni kanssa.

Joulukuu oli ihana! Toki se oli myös pimeä ja loskainen, mutta joulukuun monet kivat tapahtumat teki kuukaudesta mahtavan. Hyvä päätös vuodelle 2014. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti