11. tammikuuta 2015

Mallat x 2


Vielä olis jokunen itsetehty joululahja esittelemättä.. Täytyy saada ne pian julkaistua, jotta pääseen tekemään vuosikatsaustakin viime vuoden käsitöihin. :)

Veljen vaimo, ja miehen toinen sisko saivat tänä jouluna kutomani Malla- lapaset.

Ohje on täältä, mutta muokkasin sitä jonkinverran. Sivuille tein kirjoneuleraidat, ja kämmenpuolelle neuloin pystyraitaa ruudukon sijaan. Puikot oli kokoa 3,5, ja lankana vanha tuttu Novitan 7 veljestä.


Violettiharmaissa lapasissa yritin täsmätä raitalankaa kohdalleen (vaan ei se silti ihan täsmälleen mennyt), mutta punaisissa en edes yrittänyt. Ei tällaisissa ainakaan mun silmää häiritse yhtään, vaikka raidat ei menisi samoissa kohdissa molemmissa lapasissa. Vai häiritseekö teitä?
Tämä lapasmalli on mielestäni tosi kaunis, ja neulominenkin oli tosi mukavaa. Tämä ruutupiirros on nyt siis talletettu hyvään talteen, tuun taatusti tekemään näitä vielä lisääkin. :)


12 kommenttia:

 1. Ei häiritse! Nuo on kyllä komeita, erityisesti kyllä pidän kyllä niistä sinun kutomista, kahdesta aikaisemmasta mallista, jotka olit tehnyt jollekkin joululahjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo äiti ja velikin sai joulupaketeistaan kutomani lapaset :)

   Poista
 2. Kaunis malli ja kauniit lapaset :)

  VastaaPoista
 3. Ihan superhienot lapaset! Kyllä minunkin pitäisi ruveta treenaamaan kirjoneuletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mäkin hurahdin kirjoneuleisiin vasta viime vuonna... :) Kannattaa kokeilla jos houkuttaa!

   Poista
 4. No mutta nämäpäs onkin tosi kivan näköiset lapaset! Ja mä olen ainakin luovuttanut noiden raitojen kanssa, koskaan en ole onnistunut niitä saamaan menemään kohdakkain (ööö siis kerran YRITIN ;) ) ja oikeastaan tykkään kyllä, että niistä tulee aina vähän erilaiset kun raitalangoilla tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mari! Joo oon samaa mieltä :) Ja oon huomannut et näissä raitalangoissa raitoja ei vaan saa täsmättyä ihan tismalleen vaikka yrittäis, sen verran vaihtelua on raitojen värjäyksissä et vähän alkaa heittämään väkisinkin...

   Poista
 5. tosi ihanat lapaset! mitä seiskaveikkaa nuo punaset lapaset on, kun tulee noin kivat raidat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on 7 veljestä Raita - lankaa punaisena. :)

   Poista