9. tammikuuta 2015

Rollo kissa


PaaPii Designin tuotteet on kaikki toinen toistaan ihanampia. Selkeät ja iloiset värit, graafiset muodot ja suloiset hahmot - tykkään!

Oon antanut kummitytölleni aiemmin lahjaksi PaaPiin Tee-se-itse- ompelupaketista ompelemani pinkin Bambin, ja nyt jouluksi tein samaiselle kullanmurulle PaaPiin Rollo kissan. Väriksi valitsin heleän turkoosin, koska ei tytölläkään kaiken tarvi aina olla vaaleanpunaista. :)


PaaPiin ompelupaketeista on muuten tosi helppo tehdä, niillä onnistuu varmasti vaikkei olisi paljoa ommellutkaan. :)Haluaisin tällaisen samanlaisen kissan itsellenikin sängynpäälle, koska se on niin söpö. :D En vaan tiedä olisko ok ommella 26-vuotiaana itselleen pehmoleluja? :D

6 kommenttia:

 1. En tiiä 26-vuotiaista, mutta näin 37-vuotiaana on ihan ok ommella itselleen Paapiin koirapehmo. :) Pinkkinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Ehkä mäkin sit vielä joskus ompelen tällaisen kissan itsellenikin. :D

   Poista
 2. Tottakai on ok! Se on just siistiä. Yläasteen jälkeen on taas huomannut, miten paljon kivoja asioita voi tehdä, kun kehtaa :D Pulkkamäki on parasta ja pehmolelut, oi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, teininä kaikki oli niin noloa. :D Mut aikuisena kehtaa taas mitä vaan, ja se tosiaan on huippua! :D

   Poista
 3. Pitää itsekin tutustua Paapiin tuotteisiin. Näitä on tullu vastaan nyt muutamassa blogissa ja ovat kyllä todella hurmaavia. Ja toki itsellekin voi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa tutustua, ne on ihania! Ja tosiaan, voisi kai sitä itsellekin ommella. :)

   Poista