8. tammikuuta 2015

Kesän makuja teekupissa


Kaunis paketti ei aina takaa hyvää tuotetta, eikä tuttu hyväksi havaittu merkkikään takaa aina hyvää. Näin Prisman hyllyllä uuden kauniin teepakkauksen Clipperiltä, ja koska makuna oli kesäisen ja herkullisen kuuloinen mansikka & raparperi, nakkasin sen heti ostoskoriini.

Kotiin päästyäni laitoin veden kiehumaan ja teepussin hautumaan, mutta hörpätessäni kupista olinkin vähän pettynyt. Ei tämä huonoa ole, mutta aika... mitäänsanomatonta. Missä on ne herkulliset mansikka ja raparperi joiden makuja kieli lipoen odotin?
Kyllä nämä juotua tulee, mutta uutta pakkausta ei varmasti tule ostettua. Tällä kertaa kaunis ja kesäinen pakkaus oli parasta tässä tuotteessa. Seuraavan kupillisen kokeilen hunajan kera, voisi olla parempaa niin... :)


4 kommenttia:

 1. Hyvä tietää, että en tee samaa virhettä :D Tosi moni makutee on just ei minkään makuista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli tosi laimean makuista. :/ Odotin niin suuria, että petyin... Hintaan nähden ei ollut sen arvoista että kannattaisi ostaa. Onneksi pakkaus sentään oli kaunis, se korvaa vähän. ;)

   Poista
 2. Jotenkin Suomessa makuteet on tosiaan todella laimeita… Tuonkin yleensä Alankomaista hirveät määrät erilaisia makuteelaatuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä taas yleensä tykkään makuteistä, tää vaan oli harvinaisen laimeaa. :/

   Poista