3. tammikuuta 2015

Vielä ripaus joulua


Joko te kaikki ootte riisuneet joulun pois kodeistanne? Me ei olla vielä, vaan nautitaan vielä muutama päivä jouluvaloista ja koristeista, ennen kuin pakataan ne taas vuodeksi varastoon. Meillä on perinteisesti pakattu joulu pois loppiaisena, enkä ennen sitä kyllä raaskisikaan päästää vielä joulutunnelmasta irti. Pimeissä illoissa jouluvalot on vain niin kauniita, ja oikeastaan nuo PaaPii Designin Poro- puuvillasta ompelemani tyynynpäälliset sekä keittiön pöydälle ostamani kauniin punaisen liinan aion kyllä pitää vielä hetken loppiaisen jälkeenkin... kunnes punainen alkaa varmaan parin viikon päästä tulla jo korvista ulos, ja haluan tilalle jotain raikkaampaa ja talvisempaa. :) 
 


Tänään ajattelin lähteä piipahtamaan vähän alennusmyynneissä, josko löytyisi jotain uutta päällepantavaa... :)


10 kommenttia:

 1. Pikkuinen joulukuusi saa pysyä täällä meilläkin kotona aina loppiaiseen asti.. Piristää niin kovasti tässä pimeydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, nuo valot ja koristeet tuo tähän pimeyteen piristystä. :) Mutta onneksi päivän pitenee jo koko ajan!

   Poista
 2. Löytyikö alennusmyynneistä mitään, kerro postaus siitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi jotain pientä, yksi neule ja urheilutoppi, sekä uusi kasvorasva. Kiitos ideasta, mutta tällä kertaa löytyi niin vähän ettei niistä taida olla postaukseksi asti... :) Mutta kaikki löytämäni tuli kyllä tarpeeseen!

   Poista
 3. Voi kyllä se joulun tunnelma vaan on ihanaa :)
  Itse heivasin jo paljon joulujuttuja pois, mutta enkelit on kaikki yhdessä läjässä vielä. Joulutähtikin saa olla niin kauan kuin pysyy terveenä, mutta muuten olen jo aloittanut kodin raikastamisen.
  Minulle punaisen tökki taisi tulla jo heti tapaninpäivänä, mutta nuo porotyynyt menisi kyllä täälläkin vielä pitkään.

  -Moona/..JA KATTIA KANSSA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin joulutähti on vielä täydessä terässä, joten toki se saa esillä ollakin niin kauan kuin näyttää kauniilta. :)

   Ja joulun tunnelma on ihanaa, mutta toki se ihanuus tulee myös siitä että sitä kestää vain hetken.... :) Kohta siis keräilen itsekin joulujutut laatikkoon odottamaan ensi joulua.

   Poista
 4. Meillä on niin kaunis ja hyväkuntoinen kuusi, etten tiedä miten raskin purkaa sen Loppiaisena! Kaikki muukin joulukama on vielä paikallaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kuusi on aito, niin varmasti ei raaskisi luopua jos kerran on hyvissä voimissaan vielä. :)

   Poista
 5. heips!
  satutko muistamaan, mistä tai minkä malliston tyynyjä nuo tässä postauksessa näkyvät puna-valkoiset ihanuudet ovat?
  t- soikkuu (oivalluksia aidanreunalta -blogista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Soikku! Kuten postauksessakin lukee, ne on PaaPii Designin puuvillasta itse ompelemani. :) Ne on kyllä ihanat! Täytyykin kaivaa ne kohta taas esille...

   Poista