2. tammikuuta 2015

Tortilla time


Meidän uudenvuodenaaton menu koostui tortilloista. Paistettua naudan jauhelihaa (seassa punasipulia, keltaista paprikaa ja mausteita), salaattia, tomaattia, kurkkua, ananasta, paprikatäytteisiä oliiveja, avokadoa, pororouhetta, juustoraastetta, tacokastiketta, ranskankermaa ja erilaisia kastikkeita. Kaikkea mahdollista siis tortillalätyn väliin. :D Ja asiaanhan kuuluu, että lätty kasataan niin täyteen täytteitä, että sen kääriminen ja syöminen siististi on lähes mahdotonta.Meillä ei siis tänävuonna ollut perinteisiä nakkeja ja pikkulihapullia perunasalaatin kanssa. :D Vaikka aika usein ne on meidänkin uudenvuoden iltaan kuuluneet. Skumpalla silti kilisteltiin, vaikka oltiinkin vaan kahdestaan kotona; se toi vähän juhlavuutta iltaan.

Mun ystävän mukaan muuten ihminen on aikuinen sitten, kun alkaa tykätä oliiveista. Musta on siis tullut vaivihkaa aikuinen, koska nykyään nuo ennen inhoamani suolaiset pallukat on mun suurta herkkuani.

4 kommenttia:

 1. Meillä kans syötiin tortilloita uuden vuoden aattona - vakioruoka, kun saadaan vieraita. Maistuu lapsillekin ja jokainen saa mieleisensä! Kuvia blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tortillat on kyllä siitä huippu, et ne yleensä maistuu kaikille, kun jokainen voi koota sisään mieleisensä täytteet! :) Täytyypä tulla kurkkaamaan miltä teidän tortillat näytti... :)

   Poista
 2. Tortillat oli meillä yksi vaihtoehto, mutta tänä vuonna päädyttiin perunasalaattiin ja nakkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin on hyvä vaihtoehto, perunasalaattia ja nakkeja meilläkin usein on syöty uudenvuoden aattona. :)

   Poista