3. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantai
Tänään ollaan oltu vaan kotona, ja nautittu kiireettömyydestä sekä siitä ettei tarvinnut lähteä yhtään mihinkään. Oon muun muassa kutonut sukkaa, tuntuu että pitkästä aikaa, kun pariin viikkoon en oo ehtinyt luoda silmukoita. Päivällä syötiin välipalaksi bretzelit, ja kyytipojaksi keitin ystävältä lahjaksi saatua teetä, joka maistuu kermatoffeelle - on muuten todella hyvää! Herkuteltiin myös laittamalla ruuaksi kunnon pihvit maustevoineen ja salaatteineen. Yritin myös värjätä keitettyjä kananmunia lisäämällä keitinveteen punajuurten etikkalientä, mutta en tiedä mitä tapahtui kun lopputuloksena oli hailakan kellertävät kuoret, eikä vaaleanpunaiset. Ei siis mennyt ihan putkeen se kokeilu.


Huomenna lähdetään pääsiäisen viettoon mökille, tiedossa ainakin perheen kanssa ajan viettämistä, hyvää ruokaa ja pelailua.

Hyvää pääsiäistä!

4 kommenttia:

 1. Hei, mun pitiki kysyä oliko se mistään kotosin se tee! :D hyvä että maistuu, tuoksu ainaki hyvältä ja sillä perusteella valkkasin. Hauskaa pääsiäistä! meillä on vaihteeksi perhe täällä käymässä, niin ei tarvi ite junailla minnekään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tosi hyvää tuo tee! Oon juonut sitä jo kuppikaupalla. :) Hyvä valinta siis, kiitos vielä!

   Ja hyvää pääsiäisen jatkoa myös sinne! Hauskaa varmasti joskus noinkin päin, ettei aina tarvitse itse junailla. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toivottavasti teilläkin on ollut kiva pääsiäinen :)

   Poista