2. kesäkuuta 2015

YleXPop


Kirjoittelinkin jo eilen lauantaisesta Visit Oulun ja YleXPopin pienelle Oululaisten bloggareiden porukalle järjestämästä aktiviteettipäivästä, mutta paras osio jäi vielä käsittelemättä, kun uni alkoi painaa mun silmiä. Palataan siis lauantaihin vielä hetkeksi. :)Mun lauantain päivän kohokohta oli edessä iltapäivällä, kun päästiin tutustumaan YlexPopin kulisseihin ihanan Pepin johdolla. Nykyään YleX:n musiikkipäällikkönä häärivän Pepin aika moni varmaan muistaa More to Love -blogista, jota itsekin luin aikoinaan ahkeraan. Meidät otettiin mahtavasti vastaan sekä YleX:n porukan että artistien puolesta; kaikilla oli meille hetki aikaa, vaikka konsertti oli pian alkamassa ja heillä oli siihen valmistautuminen meneillään. Oli tosi mielenkiintoista päästä kurkistamaan tuollaisen ison tapahtuman kulisseihin ja kiertämään backstagelle. Päästiin muun muassa jututtamaan YleX:n juontajia ja kuulemaan juttuja radiotyöstä, kurkistamaan meikkauspisteelle jossa Anne Laintoa juuri meikattiin tv- lähetystä varten, ja moikkaamaan päivän artisteja. YleX on mulle radiokanava numero ykkönen, joten oli huippua päästä tapaamaan ihmiset, joiden juttuja kuuntelen päivittäin.

Radiojuontajien tapaamista olin bäkkärikierrokselta ennakkoon osannut odottaakin, mutta mahtavana extrana päästiin tapaamaan myös artisteista Isac Elliot, Mikael Gabriel ja Kasmir. Isac Elliotkin vasta saapui bäkkärille suoraan lentokentältä juuri kun oltiin lavan takana pyörimässä, mutta silti häneltäkin liikeni bloggariporukalle aikaa. Tavattiin kyllä ihan huippumukavia tyyppejä!

Oli kyllä ihan mieletön päivä; mahtavia tyyppejä, loistavaa musiikkia, hauskaa tekemistä sekä hyvää ruokaa, ja kun kaiken kruunasi älyttömän upea sää niin päivä oli kyllä aivan perfecto!

Kiitos Visit Oulu ja YleX, sekä toki myös muut bloggarit mielettömän hienosta päivästä! Tää oli loistava aloitus kesälle. :)


4 kommenttia:

 1. Monta kuukautta mietin, että olisi kiva lähteä YleXPoppiin tänä vuonna, mutta kun kuulin esiintyjälistan niin tuli sellainen "plaah, ei noista yhdenkään takia viitsi Ouluun ajaa". Mutta YleX on kyllä itsellekkin se ykköskanava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä taas tykkäsin! Mikael Gabriel ja Kasmir löytyy mun soittolistaltani muutenkin. :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia!! Kiitos, että tulit messiin!
  -Karo/VisitOulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karo, ja kyllä ilo oli mun puolellani kun pääsin mukaan! :) Kiitos kun järjestitte!

   Poista