1. kesäkuuta 2015

Makiaa mahan täydeltä + aktiviteetteja Super Parkissa


Lauantaina pääsimme pienellä Oululaisten bloggareiden porukalla viettämään Visit Oulun ja YleXPopin meille järjestämää aktiviteettipäivää. Päivämme alkoi Puistokahvila Makiasta herkullisen aamupalan merkeissä. Makia oli mulle ennestään tuttu kahvila, mutta aamupalalla en ollut siellä ikinä ennen käynyt. Monipuolinen ja laadukas aamupala sisälsi muun muassa hedelmiä, juustoja, croisantteja, smoothiet sekä kahden täytteet munakkaat. Munakas oli todella kiva lisä aamiaiseen, varsinkin kun täytteet sai valita itse ja valmiit munakkaat tarjoiltiin pöytiin. Aamupala oli tosi herkullinen, tulee taatusti mentyä uudelleenkin!


Pyöräilykaupungissa Oulussa kun ollaan - otettiin seuraavaksi pyörät alle. Eikä mitkä tahansa pyörät, vaan Leijakoulu Lappiksen tarjoamat makeat cruiser -henkiset pyörät, joissa ajoasento on täysin selkä suorana. Noita pyöriä saa vuokrata Kiikelistä Leijakoulu Lappiksesta, ja suosittelen kyllä lämpimästi ottamaan jonain aurinkoisena kesäpäivänä tuollaisen cruiserin alle ja lähtemään tutustumaan Ouluun polkien. Oli kyllä letkeää cruisailua!


Meidän pyöräletkamme suuntasi reittinsä Makiasta aktiviteettipuisto SuperParkiin.

Pakko tunnustaa, että oon kovasti halunnutkin päästä käymään SuperParkissa, mutta oon aiemmin ollut siinä luulossa että se on vain lasten paikka, ja odottanut että pääsisin ystävien lasten varjolla siellä käymään. Nyt sekin harhaluulo on onneksi karistettu! ;) SuperParkista löytyy kyllä puuhaa ja tekemistä kaiken ikäisille, me kisailtiin joukkueina muun muassa mini golfissa, polkuautoradalla ja vaijeriliu'ussa, sekä päästiin hyppimään trampoliineilla ja laskemaan mäkeä renkailla. Hauskaa meininkiä hyvällä porukalla!
Koko päivä oli tosi hauska, mutta kyllä mun päiväni kohokohta oli edessä iltapäivällä, kun päästiin tutustumaan YleXPopin kulisseihin. Siitä lisää vähän myöhemmin.... :)


2 kommenttia:

  1. Oih, pitää kyllä käydä testaamassa tuo Makian aamupala joku kerta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen, oli tosi hyvä ja täyttävä aamupala! :)

      Poista