22. heinäkuuta 2015

Cherry on Top

Nyt on muutamana päivänä ollut täällä Oulussa ihanan aurinkoista, ja tämän kesän mittapuulla myös varsin lämmintä, sillä mittari on näyttänyt pariakymmentä lämpöastetta. :) Oon nauttinut ekoista lomapäivistä istuskelemalla omalla terassilla kirjoja ja lehtiä lukien, sekä lomaan kuuluen myös sopivasti herkutellen.

Anna-Leena Härkösen tuoreen kolumnikokoelman ahmin nopeasti aurinkotuolissa, se oli taattua Härköstä; oivaltavaa ja itseironista, todella hauskaa luettavaa. Otin uudestaan selailuun myös syksyllä hankkimani Blog by the book blogioppaan, ihan mielenkiintoinen opus. Monta vuotta bloganneelle tässä ei hirveästi ollut uutta tai yllättävää tietoa tarjolla, mutta ihan mielenkiintoista luettavaa silti.

Dekon asuntomessuluettelon puolestaan oon selaillut jo ihan hiirenkorville; mieli tekisi kovasti lähteä asuntomessuille hakemaan sisustusvinkkejä, mutta Vantaa on niin kaukana täältä Oulusta käsin ja loppukesä täyttyy ympäri Suomen matkustelusta muutenkin, joten jää kyllä nyt messut väliin... Täytyy siis tyytyä kuviin. :)

Oon muuten löytänyt lapsuuden herkun uudelleen, remmit! Bongasin jokunen viikko sitten Punnitse & Säästä -putiikista noita remmejä, ja sen jälkeen niitä on tullut ostettua jo useampaan kertaan... :D Varsinkin mansikkaremmit on mun mieleeni. Samaisesta putiikista lähti matkaan myös kirsikalla maustettu 7 Up, koska mähän rakastan kaikkea kirsikanmakuista. Aika mielenkiintoinen tuo limsa, mutta kyllä Cherry Cola edelleen vie voiton. :)

Täällä näyttäisi aurinko taas tulevan esiin pilvien välistä, joten taidanpa valita kirjahyllystä seuraavan kirjan ja siirtyä terassille... :)

2 kommenttia:

 1. Ensi vuonna asuntomessut on Seinäjoella eli silloin varmasti pääset sinne (ja tietty käymään myös täällä Tuurissa). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti! Sanoinkin Timolle jo lehteä selaillessani että ensi kesänä mennään sitten asuntomessuille, kun ovat noinkin lähellä. :)

   Asuntomessuilla on niin ihana kierrellä, ja toki erilailla sieltä tulisi bongailtua sisustusvinkkejäkin nyt kun asunto on oma eikä vuokralla. :)

   Poista