13. heinäkuuta 2015

Hän laulaa kuin kuolisi huomenna

Me oltiin miehen kanssa keskiviikkoiltana Oulussa Rotuaari Piknikissä, joka on vuosittain Oulun keskustassa järjestettävä kaupunkifestari. Oli niin kiva ilta! Hyvää musiikkia, letkeää tunnelmaa ja ihana kesäilta. Ei haitannut yhtään, että seuraavana aamuna oli työvuoro ja yöunet jäi ennen sitä lyhyiksi, sillä livemusiikki ja kesätapahtumat tuo kesän, ja nää on niitä hetkiä joita muistellaan sit syksyn pimeydessä.

Pienen festarin etuna on muun muassa se, että lavan edessä on hyvin tilaa, joten oli helppo hengailun ja fiilistelyn lisäksi myös kuvata. Mun objektiivini ei todellakaan oo paras keikkakuvailuun, mutta sentään ihan kelvollisia kuvia sain otettua. Kuvia tuli kuitenkin otettua sen verran reilusti, että päätin pilkkoa nämä postaukset osiin, ekana siis Olavi Uusivirta, joka aloitti illan. Hieno, energinen keikka olikin! Plussaa siitä että keikalla kuultiin uusien biisien lisäksi myös niitä kymmenen vuoden takaisia hittejä, joiden sanat mulla ainakin tulee jostain tuolta selkäytimestä... :D

Sääkin helli Oululaisia, vain Olavi Uusivirran keikan aikana tuli pieni kesäsade, mutta loppuilta saatiin nauttia ihanan kirkkaasta ja lämpimästä kesäillasta.

Näitä iltoja lisää!

2 kommenttia:

 1. Rotuaari piknik on kyllä kiva tapahtuma. Mekin no pari kertaa siellä oltu, mutta tänä kesänä jäi väliin, kun oli niin monta muuta suunnitelmaa, mihin lapsenvahtia tarvittiin :) Mut ei siellä kyllä kovin väljää ole ollut silloin, kun me on siellä oltu - on taidettu aina valita se viikon suosituin, loppuunmyyty keikkailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmaisin asian ehkä vähän hassusti, sillä ei siellä väljää ollut nytkään, mutta ei ollut sellaista ryysistä lavan edessä kuin monilla isommilla festareilla. Et ei ollut kenenkään olkapäät suussa. :D Ja kun meni viisi minuuttia ennen esiintyjän alkua lavan eteen, niin pääsi lähelle ilman tunkemista. :) Isoilla festareilla ei jaksa lähteä edes tunkemaan sinne etualalle, mutta nyt pääsi tunkematta.

   Me ei oltu aiemmin oltu Rotuaari Piknikissä, mutta varmasti mennään uudelleenkin. :)

   Poista