16. heinäkuuta 2015

Viikon parhaat



Viikon oudoin ilmiö: Kirjoittelin joskus ehkä viikko tai kaksi takaperin kauheasta käsityöjumista joka mua vaivaa, eikä se oo hellittänyt vieläkään. Ompelemani tunika ja toppi on odottaneet lankojen päättelyä ja silitystä pöydän kulmalla jo viikkoja, vaikka molemmista tuli tosi kivoja, ja lisäksi käsityökopassa olis pari paria sukkia päättelyä odottamassa... Enkä oo aloittanut mitään uuttakaan, vaikka mielessä ois kaikenlaista mitä olis kiva tehdä. Ostin sentään pari kerää lankaa, kokeillakseni jos jumi lähtisi sillä... :D Raitalangat oli alessa, joten pitihän niitä kaksi kerää ostaan jemmaan, sillä mustan kanssa raidoittaen näistä raitakeristä tulee tosi kivannäköisiä kirjoneuleita. :)

Viikon söpöin paketti: Kävin hakemassa kaverien vauvalle paketin Polarn O. Pyretistä, ja myyjän tekemä punavalkoraitainen pakettikin oli niin ihanan raikas, puhumattakaan tietysti niistä söpöistä vaatteista! Meidän on niin pitkään ollut tarkoitus mennä tuota vauvaa jo katsomaan, että ensimmäinen ostamani vauvalahja ehti jo käydä pieneksi, joten täytyi käydä ostamassa uusi... :D Eikä tää ollut edes eka kerta kun kävi näin, sillä oon kerran aiemminkin optimistisesti ostanut vauvalahjaksi pieniä vaatteita, joista vauva ehti kasvaa ulos ennenkuin me ehdittiin kyläilemään. Hups.




Viikon hauskin reissu: Suuntautui Rovaniemelle Joulupukin pajakylään! :D Olin oppaana työpaikkani kiinalaiselle vieraalle päivän ajan, ja käytin häntä moikkaamassa Joulupukkia. Vähän raskaskin päivä oli, kun ajoin seitsemän tuntia autoa tuon päivän aikana, mutta äärettömän mukava päivä silti! Onneksi sentään ei ollut hellettä, sillä meidän autossa ei ole ilmastointia. :D Joku hyvä puoli tässä viileässä kesässä.



Viikon kurjin sattumus: Se, ettei tuona Rovaniemen reissua edeltävänä yönä meinannut uni tulla millään silmään. Parin tunnin yöunilla tuo ajourakka oli aikamoinen suoritus, vaikka itse sanonkin! :D Vain pari kertaa jouduin repimään leukojani väsymyksestä päivän aikana, mutta mukava seura ja useampi kuppi kahvia onneksi piristivät. Jakakaa pliis kommenttiboksiin kaikki parhaat vinkkinne unen saamiseen, sillä tuollainen sängyssä pyöriminen on tuskastuttavaa! Mä normaalisti nukun kuin pieni porsas vailla pienintäkään uniongelmaa, mutta kun vähänkin stressaan tai jännitän niin silmät pysyy auki vaikka laskisin miljoona lammasta.

Viikon paras yllätys: Saatiin ystävät perheineen kylään entisestä kotikaupungistamme, oli niin kiva nähdä!

Viikon paras ostos: Kyllä se oli nää uudet treenikengät! En oo vielä ehtinyt käydä juoksemassa näillä kuin yhden lenkin, kun oli tässä Rovaniemen reissua ja vieraita välissä, mutta kyllä näistä uusista kengistä sai taas puhtia lähteä laittamaan tossua toisen eteen.

 
Viikon paras odotus: Mun kesälomani alkaa ensi viikolla! Enää huominen töitä, ja sit odottais kolme viikkoa lomailua. Yhtään ei oo voinut kyllä löysäillä lomaa odottaessa, vaan täysillä paahdetaan vieä huominen. Niin iso pino hommia odottaa työpöydällä, että kunhan huomenna iltapäivällä saan työpöytäni tyhjäksi niin olen kyllä ansainnut lomani. :) Hirveästi suunnitelmia ei loman varrelle vielä ole, mennään sinne minne nokka näyttää ja tehdään sitä mikä tuntuu kivalta!


Viikon paras silmänilo: Meidän runkoruusu on kukkinut upeasti jo koko kesän, mutta tuntuu että se vaan yltyy koko ajan! Ilmeisesti se ihan viihtyy meidän terassilla, kun puskee koko ajan uutta kukkaa... :) On se vaan upea!

12 kommenttia:

  1. Raitalangoista tosiaan saa mustan kanssa kivoja sukkia. Ja yhdessä myös kivat ns räsymattosukat. Mulla jälkimmäiset juuri puikoilla :)
    Ihanat juoksukengät! Kyllä nyt kelpaa lähteä lenkille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on toinen ihana tapa käyttää raitalankoja; raidoittaa niitä keskenään! Oon tehnyt myös monia sellaisia sukkia, en kylläkään pitkään aikaan... täytyisi taas joskus ottaa sellaiset puikoille! :)

      Ja nuo kengät on kyllä ihanat! Ja tosi hyvät jalkaan. :)

      Poista
  2. Kiva viikko! Ihanat lenkkarit! Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ainakin hyvillä keleillä mun loma heti alkoi, kun tänään lämmintä parikymmentä astetta ja tosi lämmin tuuli. :)

      Poista
  3. Kivalta kuulostaa viikko ja tällaisia postauksia on kyllä mukava lukea. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla että näitä postauksia on kiva lukea, näitä nimittäin on kiva tehdä. :) Välillä vaan miettii on onko nää liian sillisalaatteja, mut hyvä jos ei ole. :)

      Poista
  4. Koitas 4-7-8 kikkaa nukahtamiseen:
    http://m.iltalehti.fi/terveys/2015050719637480_tr.shtml

    Toivottavasti auttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, täytyypä kokeilla! Tää oli mulle uus vinkki. :)

      Poista
  5. Miellyttävältä viikolta kuulostaa. Ruusukuva kruunasi kaiken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Virve! Oli kyllä varsin onnistunut viikko. :) Ja voisin katsella tuota ruusua päivät läpeensä, se on niin upea!

      Poista